Παρουσίαση Λευκώματος του Γυμνασίου Βολισσού

Εκδήλωση για την παρουσίαση του λευκώματος «Γυμνάσιο Βολισσού, ο 60άρης έφηβος» διοργανώνουν την Πέμπτη 9 Αυγούστου, στις 8 μ.μ. στο Σχολείο της Βολισσού, το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Βολισσού «Μιχ. Παπαμαύρος», οι εκδόσεις «Άλφα Πι» και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Βολισσού.

Το λεύκωμα θα παρουσιάσουν:

  • ο εκπαιδευτικός κ. Λάμπρος Γούμενος, τ. Πρόεδρος του ΚΕΜΕΤΕ και τ. Αντιπρόεδρος της ΟΛΜΕ, ο οποίος έχει υπηρετήσει στο Γυμνάσιο Βολισσού
  • και ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Χατζημανώλης, διευθυντής της εφημερίδας «Νέος Κόσμος» της Μελβούρνης, ο οποίος υπήρξε μαθητής του Γυμνασίου Βολισσού

 

Κείμενα θα διαβάσουν οι εκπαιδευτικοί κ. Μαρκέλλα Δημίδου και κ. Νίκος Ζορμπάς που επίσης υπήρξαν μαθητές του Γυμνασίου Βολισσού.
Στο Γυμνάσιο Βολισσού έχει φοιτήσει και η δημοσιογράφος κ. Ευγενία Ασλανίδου, η οποία θα συντονίζει την παρουσίαση και συζήτηση.
Η έκδοση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων λειτουργίας του σχολείου και 50 χρόνων ανεξάρτητης λειτουργίας του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.