Παρμενίων 2018: Το ηχηρό μήνυμα του Ναυάρχου Αποστολάκη από τη Χίο (Φώτο-Βίντεο)

Εντυπωσιακές εικόνες από την τελική φάση της διατλαντικής άσκησης «Παρμενίων 2018» βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Στη Χίο έγινε απόβαση της 32ης ταξιαρχίας πεζοναυτών υπό τα βλέμματα της στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ξεκάθαρη προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Α/ΓΕΕΘΑ, απο τη Χίο, όπου διεξάγεται η αποβατική ενέργεια στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ Παρμενίων 2018.

Ο Α/ΓΕΕΘΑ έστειλε ξεκάθαρη προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση, τονίζοντας ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται παντού και είναι έτοιμες να δράσουν με αποφασιστικότητα.

“Οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται παντού. Στέλνουν μήνυμα αποφασιστικότητας” ειπε ο Ναύαρχος Αποστολάκης και πρόσθεσε με νόημα: “Είμαστε η ήρεμη δύναμη και έτσι θα συνεχίσουμε”.

Ο Ναύαρχος Αποστολάκης παρακολουθει μάζι με τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή την μεγάλη αποβατική ενέργεια που πραγματοποιείται σήμερα στην Χίο από δυνάμεις των Ειδικών Δυνάμεων, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Στρατού Ξηράς.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.