Παράσιτα….Τσιμπούρια…Μαμωνάς….Χαμαιλέοντες !!!

Παραλληλίζοντας την παγκόσμια αλλά και την ´Ελλαδική πολιτική συμπεριφορά των εμπλεκομένων βλέπω πολλά κοινά σημεία και τέρατα θα έλεγα να πραγματοποιούνται σε βάρος των άμοιρων λαών πού βρίσκονται υπό νάρκωση με τον καθημερινό ψεκασμό της προπαγάνδας από όλα τα μέσα επικοινωνίας. Βλέπω με μεγάλη μου λύπη ότι επιπλέουν και κατευθύνουν τις ζωές μας 1) Ο θεός ΜΑΜΩΝΑΣ 2) Οι Χαμαιλέοντες 3) Τα Τσιμπούρια και 4) Τα Παράσιτα με όλες τις παρεμφερείς ονομασίες ζιζάνια κ.λ.π.

Και αναλύω ο Μαμωνάς: ποιοί τον εξουσιάζουν; Αν δεν κάνω λάθος πέντε εξ τράπεζες με τούς καρχαρίες κεφαλαιούχους! Μάς πουλούν και Μάς αγοράζουν! Πιστεύω, Συνειδήσεις, Αξιοπρέπεια! Οι χαμαιλέοντες ακλουθούν και υλοποιούν τις αποφάσεις τού Μαμωνά χωρίς ΝΤΡΟΠΗ με κωλοτούμπες και περιστροφές γύρω από τον εαυτόν τους σαν μαριονέτες και Καραγκιόζηδες, Χαζιαβάτηδες και όλα τα κολλητήρια! Είναι οι μεσάζοντες της αγοραπωλησίας της προβολής και της καλοπέρασης τους!..Τα τσιμπούρια τί είναι; Όλοι ξέρουμε το τί κάνουν σε ζωντανούς οργανισμούς πού ρέει μέσα τους αίμα! Μπήγουν την προβοσκίδα τους μέσα στο δέρμα και ρουφούν το αίμα και το μεδούλι των ζωντανών! Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ζήσουν και να επιβιώσουν, με το πιπίλισμα του κάθε ζωντανού οργανισμού! Τα παράσιτα ή ζιζάνια ! Από την ονομασία βγαίνει το όνομα και το τί κάνουν. Παρά τού σιταριού (σίτου).Τρέφονται από τις ρίζες τού σιταριού και των άλλων φυτών πού σπέρνουμε στη γη για να καρποφορήσουν και να τραφούν αυτοί πού τα καλλιεργούν! Δυστυχώς σήμερα ζούμε σε μια κοινωνία πού διαφεντεύουν τις τύχες μας αυτά όλα πού προανέφερα παραπάνω και δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι και να πάρουμε ανάσα, λίγο οξυγόνο, μια βαθιά αναπνοή, να δούμε μια άσπρη μέρα, παρά μόνο όταν χιονίσει πού φέτος το παράκανε με το παραπάνω! Είπαν τού Λωλού να χέσει και αυτός ξεκολόθηκε! Όλα του Λωλού λωλά! Ακόμη και οι καιρικές συνθήκες εις βάρος μας! Αυτές τις λίγες σκέψεις καταθέτω καθαρά και ξάστερα και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

 

Λευτέρης Πυκνής ( Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Χίος 13 Ιανουαρίου 2019

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.