Παν. Χριστόφας: Η παρουσία μας θα είναι εποικοδομητική και θα παλέψουμε χωρίς εκπτώσεις για τον τόπο μας

Η σημερινή ημέρα ορκωμοσίας του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου μας γεμίζει με αισθήματα ευθύνης. Έχουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε, από τη θέση μας και με όλες μας τις δυνάμεις, για την πρόοδο των νησιών μας και για να γίνει ξανά το Βόρειο Αιγαίο ένας τόπος ελκυστικός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του.

Την τετραετία που σήμερα ξεκινά επίσημα, η παράταξη «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» με τη συμμετοχή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στις επιτροπές θα αποτελέσει τη φωνή των ανθρώπων της Λέσβου, της Λήμνου, του Άη Στράτη, της Χίου, των Οινουσσών, των Ψαρών, της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων.

Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα, η παρουσία μας θα είναι εποικοδομητική και θα παλέψουμε χωρίς εκπτώσεις για τον τόπο μας.

Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας!

Στην νέα Περιφερειακή Αρχή ευχόμαστε καλή επιτυχία και σε όλα τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου να έχουμε συνολικά μια θητεία θετική για το Βόρειο Αιγαίο.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.