Πανέτοιμος ο Α.Ο.Χίου Πανιώνιος για την φετινή σεζόν

 

Έτοιμος για άλλη μια ποδοσφαιρική σεζόν και Επιτραπέζια αντισφαίριση ο Α.Ο.Χίου Πανιώνιος.

Με νέες εμφανίσεις,  νέους προπονητές, νέους παίκτες και νέους χορηγούς ξεκινάει την φετινή του χρονιά ο Πανιώνιος Χίου, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά στα δεδομένα του Χιώτικου παιδικού ποδοσφαίρου.

Με νέους προπονητές, που έχουν αφήσει γραμμένο το όνομα τους μέσα στα Χιώτικα γήπεδα, όπως τον Θανάση Βίλδο, προπονητή των τμημάτων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου, των  Γωνιά Κωνσταντίνο ο οποίος θα αναλάβει την προπόνηση των τερματοφυλάκων, την κ. Λαμπρινίδη Αργυρό η οποία έχει αναλάβει την ομάδα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, γνωστή για τις Πανελλήνιες Διακρίσεις της και τον Βασίλη Κοντίδη προπονητή των αθλητών των τμημάτων junior και Κ12, θα αγωνιστούν με ήθος και σεβασμό απέναντι στους μικρούς Αθλητές και την οικογένεια του Χιώτικου ποδοσφαίρου.

Οι νέες εμφανίσεις των ομάδων ποδοσφαίρου και της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, για την φετινή σεζόν χορηγούνται από το κατάστημα New Style και τα Μ.Μ.Ε ΑΝΤ1 Αιγαίου Ρ/Σ και την εβδομαδιαία εφημερίδα Χιώτικη Διαφάνεια.

Με την σειρά μας να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου κ. Δημήτριο Καλαϊτζή,  για την πρόταση που έκανε στα Μ.Μ.Ε που διαχειριζόμαστε, να έχουμε την τιμή να είμαστε χορηγοί των μικρών μας φίλων.

Να ενημερώσουμε του φίλους του Α.Ο. Πανιώνιος για τον περσινό προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ14 κ. Χάρη Γκόρη, ότι θα βρίσκεται κοντά στον Όμιλο από θέση της διοίκησης.

Σας ευχόμαστε Καλή Σεζόν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.