Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα| Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν ασύστολα τους νησιώτες

Ο κ.Βίτσας με την αίτησή του για παράταση της λειτουργίας της ΒΙΑΛ για άλλα δύο χρόνια, δείχνει ξεκάθαρα τον απαξιωτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τις τοπικές κοινωνίες των νησιών.

Έρχεται να μοιράσει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς μιλώντας για ανταποδοτικές παροχές ,την στιγμή που δεν έχουν δοθεί ακόμη οι παλιές αποζημιώσεις (και αυτές με πάρα πολλές εξαιρέσεις) προς τους πολύπαθους κατοίκους των καμποχώρων .

Είναι γνωστή πια η εκβιαστική μεθοδολογία των “ευαίσθητων ανθρωπιστών”.

Αφήνουν τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους οριακά μέχρι την τελευταία στιγμή, δημιουργώντας την τεχνητή συνθήκη της αναγκαιότητας για τις καταστροφικές επιλογές τους.


Το σήριαλ είναι χιλιοπαιγμένο. Επικαλούμενοι τον “υπέρμετρο ανθρωπισμό τους ” θα προβάλουν ως επιχείρημα τον επερχόμενο χειμώνα και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, ώστε να εργαλειοποιήσουν το συναίσθημα απέναντι στην σκληρή πραγματικότητα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει για τους κομπάρσους του έργου, τους μετανάστες .


Συνεχίζουν να κοροϊδεύουν ασύστολα τους νησιώτες. Την μία επικαλούνται την ανθρωπιά τους  ,αλλά δεν διστάζουν από την άλλη να τους αποκαλέσουν φασίστες μόλις αυτοί αντιδράσουν στα αυτονόητα.


Με την 754/2018 απόφασή του (μετά από τις επανειλημμένες πιέσεις και τους αγώνες της παγχιακής επιτροπής αγώνα), το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε την μη συνέχιση της παραχώρησης της ΒΙΑΛ .


Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί στο υπουργείο από το δημοτικό συμβούλιο κατά την σημερινή συνεδρίαση πρέπει να είναι ξεκάθαρο, όπως πολλές φορές έχουμε ζητήσει στο παρελθόν.


Άμεση αποσυμφόρηση του νησιού, μόνο καταγραφή ,καμία μόνιμη παραμονή ,φύλαξη των συνόρων μας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.