Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα: Η κατάρρευση των ψευδαισθήσεων

Από προχθές η χώρα μας ξύπνησε και αντίκρισε την πραγματικότητα μέσα από την ομίχλη των χημικών.

Η ομίχλη όμως δεν προερχόταν από τα καπνογόνα που έριχναν προς τους νησιώτες, αλλά αυτή την φορά από υποκινούμενους από την Τουρκία μετανάστες ,που προσπαθούσαν να σπάσουν τα σύνορα του Έβρου.

Παρά τα δρακόντεια μέτρα φύλαξης και της υπεράνθρωπης προσπάθειας από τα σώματα ασφαλείας πέρασαν μέσα σε ένα 24ωρο περίπου 1.000 άτομα ΜΟΝΟ από τα νησιά. Οι αφίξεις σε όλο το ανατολικό μέτωπο των συνόρων, υποδηλώνουν ότι το κράτος γκάγκστερ (Τουρκία) είχε οργανωμένο σχέδιο. Μόνο στη Χίο τα περιστατικά που έλαβαν χώρα ήταν από τα Καρδάμυλα μέχρι τα Γρίδια, καλύπτοντας σχεδόν όλες τις ακτές που αντικρίζουν τα μικρασιατικά παράλια.

Αυτοί που είχαν επενδύσει στην εξημέρωση του θηρίου, στα χαλαρά σύνορα, στην συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, στις επιστροφές με παραμονή μεταναστών στα νησιά, στην παραχώρηση της κυριαρχίας στις ΜΚΟ, στο διεθνές δίκαιο και στις υπερδομές στα ακριτικά νησιά ξαφνικά ανακάλυψαν την ωμή πραγματικότητα. Ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα δεν συνορεύει με το Λουξεμβούργο.

Η κατάρρευση των ψευδαισθήσεων και των συμφωνιών ήρθε με τρόπο εκκωφαντικό. Τίποτα πια ΔΕΝ ισχύει.

Ξαφνικά αντιλήφθηκε η Κυβέρνηση ότι το κράτος μας είναι μόνο του, απέναντι σε έναν γείτονα που εξαπολύει υβριδικό πόλεμο, χρησιμοποιώντας τους απελπισμένους όπου γης. Κανένας δεν θα σώσει ένα κράτος που παρακαλάει μόνιμα για προστασία από άλλους, αν το ίδιο δεν θέλει να σωθεί.

Η ιστορία λοιπόν επαναλαμβάνεται : https://slpress.gr/…/apo-poy-empneystike-o-erntogan-tin-ei…/

Αυτό που προέχει είναι ο σχεδιασμός αποτροπής για το μεταναστευτικό να είναι ολικός και να απελευθερώνει από την ομηρία τα ακριτικά νησιά. Όσο παρείχαμε από μόνοι μας για 5 χρόνια, την ικανοποίηση αποσταθεροποίησης των νησιών, τόσο η βουλιμική Τουρκία επιζητούσε περισσότερα και φθάσαμε στις σημερινές καταστάσεις.

Ποιος μπορεί αυτήν την στιγμή να εγγυηθεί την έκβαση σε περίπτωση θερμού επεισοδίου με τόσο εγκλωβισμένο πληθυσμό πάνω στα νησιά; Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη αποσυμφόρησης και ο επανασχεδιασμός του μεταναστευτικού σκεπτόμενοι πρώτιστα το εθνικό συμφέρον.

* Η Σαρακοστή ξεκίνησε και οι συμπολίτες μας οι Καμποχωρούσοι, βρίσκονται στα μπλόκα ανησυχώντας για τις εξελίξεις. Όλοι πρέπει να τους συμπαρασταθούμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ, στεκούμενοι δίπλα τους, έστω και με την φυσική μας παρουσία. Το αξίζουν.

Οι στιγμές που ζούμε είναι ιστορικές. Ο αγώνας πρέπει να είναι συνολικός και διαρκής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.