Ο Χιώτης Λεωνίδας Μπουμπαρης έσωσε 70χρονο μέσα σε πλοίο!

Ο Χιωτης παίκτης του ΟΦΗ και φοιτητής της Ιατρικής Σχολής, Λεωνίδας Μπουμπάρης έσωσε τη ζωή 70χρονου ο οποίος έπαθε εγκεφαλικό εν πλω σε ταξίδι με προορισμό για το Ηράκλειο. Σημαντική η συμβολή και της αθλήτριας της γυναικείας ομάδας, Δήμητρας Κατερίνη.

Tο βράδυ της Κυριακής, κατά την επιστροφή της αποστολής της μπασκετικής ομάδας του ΟΦΗ από την Αθήνα (μετά το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό), στο πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο σημειώθηκε ένα απίστευτο αλλά και άξιο αναφοράς περιστατικό.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, ένας επιβάτης του πλοίου ηλικίας 70 ετών υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, ωστόσο το πλοίο είχε ήδη αποπλεύσει με προορισμό την Κρήτη και ήταν αδύνατο να επιστρέψει στον Πειραιά, με τη ζωή του άτυχου άνδρα να βρίσκεται σε κίνδυνο. Εκεί, λοιπόν, χρειάστηκε η έγκαιρη και ψύχραιμη παρέμβαση του σέντερ της ομάδας του ΟΦΗ, Λεωνίδα Μπουμπάρη ο οποίος είναι και φοιτητής Ιατρικής. Ο Λεωνίδας Μπουμπάρης έπραξε καθοριστικά για να σταθεροποιήσει την κατάσταση του 68χρονου άνδρα, όπως και έγινε, έχοντας και τη βοήθεια μίας αθλήτριας της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ, Δήμητρας Κατερίνη που επίσης σπουδάζει στην Ιατρική.

Με την κατάστασή του πια να έχει σταθεροποιηθεί, ο άνδρας επέστρεψε με το ίδιο πλοίο και κατά την άφιξή του στον Πειραιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον περίμενε στο λιμάνι.

Πηγή: sportschios.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.