«Ο ΤΑΡΤΟΥΦΟΣ» Του Μολιέρου Από τη Θεατρική Ομάδα Πολιτιστικού Συλλόγου Βολισσού

Μία νέα και ελπιδοφόρα προσπάθεια έχει ξεκινήσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βολισσού «Ο Όμηρος». Η νεοσύστατη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου, πρόκειται να δώσει την παρθενική της παράσταση – υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Κεφάλα – την ερχόμενη Κυριακή 2 Δκεμβρίου 2018, στις 7:30 μ.μ.  στο Θέατρο της ΠΕΚΕΒ στον Βροντάδο.
Πρόκειται για το διάσημο έργο «Ο Ταρτούφος» του Μολιέρου. Μία πολυπρόσωπη καυστική κωμωδία της αναγεννησιακής Γαλλίας, που ωστόσο φέρνει στις μέρες μας σύγχρονα μηνύματα και προκαλεί ερωτηματικά που αφορούν στη διαχρονικότητα ορισμένων καταστάσεων της ζωής.
Όλοι οι ερασιτέχνες ηθοποιοί, ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη θεατρική σκηνή, εκτός από το Δημήτρη Κεφάλα, ο οποίος επανέρχεται μετά από αρκετά χρόνια και ξαναπιάνει το νήμα της πορείας που είχε καταγράψει στα θεατρικά δρώμενα του νησιού.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι παράσταση θα πάρει σάρκα και οστά χάρη στην ευγενική χορηγία της οινοποιητικής εταιρείας «Πραστιά» του κ. Παντελή Γιαλιά από τη Σιδηρούντα.
Θα είναι χαρά για όλους μας να τιμήσετε με την παρουσία σας την προσπάθεια των συντελεστών της παράστασης. Η είσοδος στην παράσταση είναι με εθελοντική συνεισφορά. Πληροφορίες: τηλ. 693 977 5998 Τζένη Λαγού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.