Ο Σταμάτης Κάρμαντζης ο Δήμαρχος της επόμενης τετραετίας!!

Γράφει ο Παύλος Καλογεράκης
Θεωρούσα αυτονόητο ότι τα όσα λέχθηκαν και δημοσιοποιήθηκαν, κατά κόρον, για τις Δημοτικές εκλογές πριν την 1η Κυριακή ήταν υπέρ αρκετά για την γνώση του κοινού σχετικά με τους υποψηφίους Δημάρχους. Όμως, διαβάζοντας κάποια πρόσφατα κείμενα με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι αναγκαίο να υποστηρίξω με ιδιαίτερη έμφαση τη θέση μου για τον πρωτεύσαντα υποψήφιο Δήμαρχο Σταμάτη Κάρμαντζη και καλώ τους συμπολίτες μου να με προσέξουν.

Δυο λόγια λοιπόν για τον Σταμάτη  (Όπως ακριβώς  θα τον φωνάζουν από μεθαύριο ως Δήμαρχο και όλοι οι συμπολίτες γιατί έτσι δικό τους άνθρωπο θα τον νοιώθουν!!).

Ο ανθρώπινος, ο προσιτός, ο απλός: Οι καταβολές του, η ζωή του, η πορεία του έχει σμιλέψει μια απλότητα συμπεριφοράς με μια υπερηφάνεια όμως καταγωγής.

Ο εργατικός, ο αγωνιστής, ο διεκδικητής: Ζώντας και περνώντας με χίλιες-δυο δυσκολίες από καταστάσεις πολύπλευρες και πολύπλοκες με ιδιαίτερη επιτυχία πάντα στον προσωπικό και κυρίως στον δημόσιο βίο του, έχει στερεωμένο τρόπο δράσης και αρχές για την επίτευξη του στόχου…

Ο έμπειρος, ο αποτελεσματικός. Εμπειρία από τις τόσες θέσεις ευθύνης που πέρασε επί σειρά ετών και από τα μετρήσιμα αποτελέσματα που έφερε: Αντινομάρχης, Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Αντιπεριφερειάρχης και τόσες άλλες. Κάποιοι, ακούω να λένε ότι είχε συγκρούσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Ναι αγαπητοί αλλά χωρίς αγωνιστικότητα και χωρίς σύγκρουση με ό, τι δεν προχωράει δουλειά δεν γίνεται!

Ο συνεργάτης, ο συναινετικός: Με καθορισμένη πορεία στόχων μπορεί να βρει τον μέσο δρόμο για συνεργασία και να πείσει κάθε καλοπροαίρετο συνεργάτη, χωρίς την ελάχιστη απόκλιση από τις βασικές αρχές.

Ο Σταμάτης δουλεύει με το μυαλό και με την καρδιά αλλά συνεργάζεται με το συναίσθημα. Με έντονο πολιτικό αισθητήριο για την αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων. Με πάθος για τον Τόπο μας, χαρίζοντας όλη τη ζωή του σ΄ αυτόν. Για τούτο είναι ο Δήμαρχος της επόμενης τετραετίας!!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.