Ο Π. Μπουγδάνος στα έργα της Παθολογικής Κλινικής του “Σκυλίτσειου” Νοσοκομείου

Το σημαντικό έργο της «Βελτίωσης υποδομών κτηρίων 3 και 4 του Σκυλίτεσιου Νοσοκομείου» προϋπολογισμού 2.448.000 €, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 23/9 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Μπουγδάνος. Τον Αντιπεριφερειάρχη συνόδευε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χίου αποτελούμενο από τους επιβλέποντες μηχανικούς του έργου.

Επί τόπου ο κ. Μπουγδάνος είχε συνεργασία με τη διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου κ. Ελ. Κανταράκη και εκπροσώπους του αναδόχου καθώς και τους μελετητές του έργου, ενώ πραγματοποιήθηκε και επιτόπια επίσκεψη στο εργοτάξιο του υπό εξέλιξη έργου.

Κατά τη διάρκεια της εποικοδομητικής συζήτησης ήρθαν στο επίκεντρο τα πάσης φύσεως τεχνικά θέματα που προκύπτουν σε ένα πολυσύνθετο έργο και συμφωνήθηκαν τρόποι για την αντιμετώπισή τους. Εκτιμήθηκε δε, ότι η συνεργασία υπηρεσιών είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο όπως και ο συντονισμός για την ομαλή εξέλιξη του έργου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.