Ο Παντελής Λεγάτος υποψήφιος με τον Συνδυασμό της κα Καλογήρου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περφέρειας Βορείου Αιγαίου οι δύο πρόεδροι των Επιμελητηρίων Χίου και Σάμου θα είναι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Εμείς για το Αιγαίο», με επικεφαλής τη Χριστιάνα Καλογήρου. Πρόκειται για τους:

  • Λεγάτο Παντελή. Γεννήθηκε το 1973 στη Χίο και είναι επιχειρηματίας. Έχει εκλεγεί πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου.
  • Κυριαζή Γεώργιο. Γεννήθηκε το 1960 στο Πυθαγόρειο της Σάμου και είναι επιχειρηματίας. Εκλέγεται για περισσότερα από 20 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού. Είναι Αντιπεριφερειάρχης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εµπορίου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου.

Ο συνδυασμός «Εμείς για το Αιγαίο» ανακοίνωσε, επίσης, τους εξής υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους:

Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου:

  1. Γυμνάγος Προκόπης. Ελαιοπαραγωγός. Γεννήθηκε το 1967 στη Μυτιλήνη και είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Είναι μέλος του Ανεξάρτητου Συλλόγου Ελαιοπαραγωγών και Κτηνοτρόφων Λέσβου και Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Λέσβου.
  2. Μπεριστιανίδου Μάρθα. Δικηγόρος. Γεννήθηκε το 1984 στη Μυτιλήνη και κατάγεται από την Ερεσό. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Μυτιλήνης από το 2009.
  3. Πετρέλλης Κυριάκος. Συνταξιούχος του ΟΤΕ. Γεννήθηκε στο Πλωμάρι το 1958. Είναι Περιφερειακός Σύμβουλος, αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου.
  4. Τσουπής Παναγιώτης. Λογιστής. Γεννήθηκε το 1966 στη Μυτιλήνη. Είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λέσβου. Είναι  μέλος της Διοίκησης του Επιμελητήριου Λέσβου ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου. Επίσης, είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Λέσβου.

Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου:

 

  1. Αδαμίδης Κωνσταντίνος. Γεννήθηκε το 1956 στο Κοντοπούλι  της Λήμνου. Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Είναι Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοινότητας Κοντοπουλίου (1995-1998), Δήμαρχος Μούδρου (1999-2010) και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λήμνου. Διετέλεσε μέλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λήμνου (επί 10ετία) και μέλος της Ομάδας Τοπικής Δράσης των προγραμμάτων Leader.

 

  1. Σαρικλής Θεόδωρος. Γεννήθηκε το 1980 στη Λήμνο και σπούδασε Τεχνολόγος Ναυπηγός Μηχανικός. Ασκεί από το 2013 τα καθήκοντα του νηογνώμονα του νησιού. Είναι  αρτοποιός και ξενοδόχος. Διατέλεσε για σχεδόν 4 χρόνια πρόεδρος του Παλλημνιακού Σχολικού Ταμείου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.