Ο Παναγιώτης Χριστόφας υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Τον 38χρονο πολιτικό μηχανικό Παναγιώτη Χριστόφα επέλεξε το Κίνημα Αλλαγής ως υποψήφιο περιφερειάρχη για το Βόρειο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «στο πλαίσιο της προσπάθειας να αποκτήσει ξανά η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου προοδευτικό πρόσημο, μετά από συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής και ομόφωνες αποφάσεις των αντίστοιχων επιμέρους οργάνων σε όλα τα νησιά της Περιφέρειας, για την υποψηφιότητα που θα ενσαρκώσει της ελπίδες των προοδευτικών πολιτών για πολιτική αλλαγή σε κάθε βαθμίδα της αυτοδιοίκησης με μοναδικό στόχο την άμβλυνση των προβλημάτων που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες και τη βιώσιμη προοπτική τους, αποφασίστηκε η στήριξη του Παναγιώτη Χριστόφα ως υποψήφιου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Η υποψηφιότητα του 38χρονου πολιτικού μηχανικού Παναγιώτη Χριστόφα αξιολογήθηκε ότι καλύπτει το τρίπτυχο Ενότητα – Διεύρυνση – Πολιτική Ανανέωση, επί του οποίου συντάσσεται όλη η πολιτική στρατηγική του Κινήματος Αλλαγής για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ως Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου, καλούμε όλα τα αυτοδιοικητικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, τα οποία στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο «Ισχυρό Βόρειο Αιγαίο» το 2014 να στηρίξουν ενεργά την επιλογή αυτή.

Με τον Παναγιώτη μπροστά, τολμάμε, για την πολιτική αλλαγή σε προοδευτική κατεύθυνση και στο Βόρειο Αιγαίο».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.