Ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης στη Χίο – Συνάντηση με νέο Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη

Τη Χίο επισκέφθηκε ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, τον οποίο και υποδέχθηκαν θερμά στο αεροδρόμιο της Χίου, τα μέλη του συνδυασμού «Άλμα Ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίου» εκλεγμένα και μη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σοβαρότητα του πρύτανη Κώστα Μουτζούρη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και στη συνέχεια, όλες οι προσπάθειες της δυναμικής συζύγου του, Δήμητρας Μουτζούρη αλλά και όλων όσοι τον στήριζαν και συνεχίζουν να τον στηρίζουν, εκτιμήθηκαν από το χιώτικο εκλογικό σώμα. Πιστεύουν σε αυτόν, και για αυτό το λόγο του έδωσαν τη δυνατότητα να ηγηθεί της Περιφέρειας.

Από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Μάρκο ξεκίνησε τις τριήμερες  εθιμοτυπικές επισκέψεις του στο νησί ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος συνοδεύονταν από τους τρεις εκλεγμένους συμβούλους της Χίου κους Π. Βρουλή και Π. Μπουγδάνο.

Ο νέος Περιφερειάρχης έφθασε στην Χίο το μεσημέρι της Κυριακής, με σκοπό να επισκεφθεί το νησί και τους κατοίκους του, και να τους ευχαριστήσει για την δυνατότητα που του έδωσαν να ηγηθεί της Περιφέρειας.

Κατά την παραμονή τους στο μητροπολιτικό γραφείο, μετά την θερμή υποδοχή, και το καλωσόρισμα από τον Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκο, αναφέρθηκαν στα προβλήματα του νησιού μας, αλλά και σε άλλα θέματα ζωτικής σημασίας που αφορούν την ευημερία των κατοίκων της Χίου αλλά και γενικότερα του Βορειανατολικού Αιγαίο.

Ο κ. Μουτζούρης ανέφερε ότι αποκλειστικός σκοπός του συνδυασμού του είναι η αγαστή συνεργασία με τους άλλους συνδυασμούς ώστε να υπάρχει ανάπτυξη στην περιοχή και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων των νησιών.
Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλό κουράγιο στο έργο τους και του δώρησε την Ελληνική σημαία μαζί με την εικόνα του Αγίου Ισιδώρου προστάτη του νησιού. «Δωρίζω στον νέο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου την Ελληνική Σημαία, η οποία σηματοδοτεί την από αιώνων και έως της συντέλειας των αιώνων μοναδική ταυτότητα του Β Αιγαίου , και την εικόνα του προστάτη μας Αγίου Ισιδώρου να του δίνει δύναμη και κουράγιο στο έργο του »τόνισε ο Μητροπολίτης, κ. Μάρκος.

Ο νέος Περιφερειάρχης πραγματοποίησε τριήμερη περιοδεία στο νησί ξεκινώντας από την Βολισσό, ενώ είχε και ενδιαφέρουσες  συναντήσεις με υπηρεσίες και  φορείς του νησιού. Σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου συναντήθηκε με τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη και νέο Δήμαρχο Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.