Ο Κωνσταντίνος-Βίκτωρ Χατζησταμάτης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Χίου

Χιώτες και Χιώτισσες,

Οι πολύχρονες σπουδές μου, καθώς και η καθημερινή ενασχόλησή μου 25 και πλέον χρόνια με την εκπαιδευτική πράξη η οποία αφορά πρωτίστως τη Χίο μας είχαν στόχο την πνευματική ανάταση και την επικούρηση του ανθρώπου. Η μετουσίωση του στόχου αυτού πραγματοποιήθηκε από το μετερίζι του καθηγητή δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, του εργαστηριακού συνεργάτη της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής & Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), του σύμβουλου σταδιοδρομίας, της συμμετοχής σε διοικητικά συμβούλια επιστημονικών ενώσεων αλλά και του συνδικαλιστή. Αποτέλεσμα όλων των προηγούμενων ήταν η διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης οπτικής που αφορά  στην επίλυση πολλών προβλημάτων που ταλανίζουν επί σειρά ετών την εκπαίδευση στον τόπο μας, αλλά και τη Χίο. Μιας οπτικής που καταλήγει σε στάση ζωής και δεν μου επιτρέπει πλέον να είμαι αμέτοχος στα κοινά, αφού λύσεις μεγάλων εκπαιδευτικών θεμάτων που ταλανίζουν επί σειρά ετών τον τόπο μας και θα ανακούφιζαν όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Χίου, μετά τις εκάστοτε εκλογές εκτρέπονται προς τις καλένδες.

 Εκ των προαναφερθέντων γίνεται σαφές πως η πρόταση του Σταμάτη Κάρμαντζη να θέσω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με την Σύμπραξη Δημιουργίας, μετά από ώριμη σκέψη, με βρήκε απολύτως σύμφωνο. Άλλωστε, με τον Σταμάτη Κάρμαντζη ως Αντιπεριφερειάρχη Χίου, μας συνδέει άρρηκτα η άριστη συνεργασία, ώστε να επιλυθούν αρκετά από τα εκπαιδευτικά ζητήματα του νησιού μας. Κυρίως όμως, ως βουλευτή, μας συνδέει η άμεση επικοινωνία και αγαστή συνεργασία και συμβολή στην ίδρυση του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Χίου, το οποίο σήμερα δίνει εκπαιδευτική διέξοδο (απολυτήριο και πτυχίο) σε πολλούς εργαζόμενους ενήλικες μαθητές  της τοπικής μας κοινωνίας.

Πιστεύοντας ότι ο Σταμάτης Κάρμαντζης είναι ένας πολιτικός έμπειρος, οραματιστής, φιλόπατρις και προπάντων αγαπάει τον άνθρωπο και ότι οι συνυποψήφιοί μου θα είναι άξιοι στον τομέα που θα επιλεγεί να στελεχώσουν, αποφάσισα να συμμετάσχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την Σύμπραξη Δημιουργίας.

Για μια καλύτερη Χίο, της δια βίου εκπαίδευσης, υγιή, δημιουργική και προπάντων αποτελεσματική!        

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.