Ο κουμπαράς του Χαμόγελου του Παιδιού ξαναγεμίζει στο κατάστημα Κωτσόβολος

Το κατάστημα Κωτσόβολος συνεχίζει και το 2019 να κάνει τα παιδιά να χαμογελούν! Ένας κουμπαράς με την ειδική σήμανση με το «χαμόγελο» έχει τοποθετηθεί στο κατάστημα, για να συγκεντρώνονται χρήματα για το Χαμόγελο του Παιδιού. Σε αυτόν μπορούν να συνεισφέρουν εργαζόμενοι και πελάτες του καταστήματος, αλλά και όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να βοηθήσει τον οργανισμό.

Πρόκειται για μια ενέργεια που χαίρει ιδιαίτερης αποδοχής και αγάπης από την τοπική κοινωνία της Χίου και για το λόγο αυτό μετράει ήδη πέντε χρόνια από την πρώτη χρονιά υλοποίησης της. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα του καταστήματος Κωτσόβολος συνεισφέρουν επιπλέον στο περιεχόμενο του κουμπαρά με την εθελοντική τους προσφορά.

Η πρόσκληση, λοιπόν, είναι ανοιχτή σε όλους τους κατοίκους της Χίου αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, να συνεισφέρουν σε αυτήν την προσπάθεια και να χαρίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδικά χαμόγελα! Το κατάστημα του Κωτσόβολου βρίσκεται στη Λεωφόρο Ενώσεως 48 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00-21.00 και Σάββατο 09.00-15.00.

***

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα, εδώ και 69 χρόνια φέρνει το αύριο της τεχνολογίας, σήμερα, και καθιστά προσιτές τις κορυφαίες τεχνολογίες σε όλους τους ανθρώπους. Οι 2.500 εργαζόμενοι, τα 94 φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.kotsovolos.gr και το τηλεφωνικό κέντρο είναι πάντα στη διάθεση όλων για την εξυπηρέτησή τους. Με το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών Κ support διασφαλίζει για όλους τους πελάτες Πανελλαδικά την εγκατάσταση, την συντήρηση, την εγγύηση αλλά και την επισκευή των προιόντων που αγοράζουν, ενώ μέσα από το οmni channel μοντέλο της βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με την Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι μια ηγετική πολυεθνική εταιρεία λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με πάνω από 42.000 υπαλλήλους σε εννέα χώρες. Βοηθάμε Όλον Τον Κόσμο Να Απολαμβάνει Συναρπαστική Τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής μαζί τους. Είμαστε Νο1 στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου & της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με πλήρη γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα προϊόντα τεχνολογίας καθ’ όλη όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Τα Brands με τα οποία δραστηριοποιείται ο όμιλος Dixons Carphone στις επιμέρους χώρες συμπεριλαμβάνουν τα: Currys PC World και Carphone Warehouse σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία και την iD Mobile στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης τα Elkjøp, Elgiganten και Gigantti στη Σκανδιναβία. Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε με το brand Κωτσόβολος. Το Dixons Travel έχει παρουσία σε πολλά αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Δουβλίνο και το Όσλο, ενώ οι υπηρεσίες μας παρέχονται μέσω της Team Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τη Σκανδιναβία.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.