Ο διαγωνισμός των Καλικαντζάρων φτάνει στο τέλος του

Ψηφίστε και δώστε άλλη μια ευκαιρία στον αγαπημένο σας καλικάντζαρο να ανακηρυχθεί ο καλύτερος της φετινής χρονιάς. Η ψηφοφορία θα είναι διαθέσιμη στην σελίδα του facebook, του Δήμου Χίου μέχρι το Σάββατο 29/12/2018 και 23.59.

Θα βραβεύσουμε τον καλύτερο καλικάντζαρο την Κυριακή 30/12/2018 και ώρα 11.00-13.00 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

 

Τα βραβεία για τους νικητές είναι:

 

  • Προμήθεια γραφικής ύλης αξίας 100€ από το ΝΠΔΔ Δήμου Χίου, στο πρώτο σχολείο.
  • Ένα σαββατοκύριακο διαμονή για 2 άτομα στη Βολισσό στο κατάλυμα «Το κλειδί του Κάστρου» της κ. Σεβασμία Καπίρη, ποτό στο καφέ- μπαρ «Hook» του κ. Θεοδώρου Σωτήρη και φαγητό στο «Μαύρο πρόβατο» του κ. Νίκου Μαδιανού.
  • Ένα σαββατοκύριακο διαμονή για 2 άτομα στα Μεστά, στο κατάλυμα «Medieval Castle» του κ. Γιάννη Μόγια με ποτό και φαγητό.
  • Ένα σαββατοκύριακο διαμονή για 2 άτομα στον Αγ. Γιώργη Συκούση στο κατάλυμα «Άρωμα Μαστίχας» των κα. Δέσποινα Βώλου και Λεμονιά Γκέλη, καφέ στο καφέ- μπαρ «Λιλικοφωλιά» του κ. Γιάννη Μίζερου και φαγητό στην ψησταριά του κ. Νίκου Κύλη στην Πλατεία ΜΠΟΥ Αγ. Γεωργίου Συκούση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.