Ο ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ επικαλείται ΝΟΜΟ του 1945 και θέλει να απολύσει 4.000 Κληρικούς

Και να θέλω να αγιάσω δεν με αφήνουν οι βλακείες ο Ανθελληνισμός ενός αγράμματου αστοιχείωτου ανιστόρητου Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων που δυστυχώς για τους φοιτητές είναι και πανεπιστημιακός Καθηγητής!

Ήθελα νά ξερα τι του βρίσκει ο Πρωθυπουργός και το έχει στο υπουργείο που μορφώνονται τα νιάτα του τόπου μας!

Ότι του κατέβει στο ακατοίκητο όποια φαεινή ιδέα κατεβάσει η κούτρα του, μας την σερβίρει για να συσπειρώσει όλες τις αριστερόστροφες συνιστώσες που έχουν χάσει το χαλί κάτω απ τα πόδια και τον μπούσουλα!

Ο ανεκδιήγητος κύριος Γαβρόγλου σήμερα ανακάλυψε ότι με βάσει δεδομένων του έτους 1945 δηλαδή την περίοδο του τέλους της κατοχής και αρχές του εμφυλίου πολέμου τότε που ο πληθυσμός της Ελλάδος ήταν γύρω στα 5.500.000 κατοίκων διαμελισμένος κουρελιασμένος που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα ότι οι διορισμένοι παπάδες ήταν 6.000!

Ευτυχώς και υπήρχαν τότε και αυτοί οι ολίγον και πολύ μορφωμένοι παπάδες και κράτησαν ζωντανά τα χωριά και τον Ελληνισμό!

Τι θέλετε πλέον Άθρησκε και άπιστε κύριε Υπουργέ να διαλύσουμε την Χριστιανική Πίστη και να μας κάνετε όλους Μουσουλμάνους!

Ήδη έχετε καταργήσει την προσευχή και τις εικόνες από όλους τους δημόσιους χώρους και σχολεία!

Άσε που έχετε μετατρέψει με την ανοχή σας όλα τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα άντρα ακολασίας, Ναρκωτικών, Αναρχικών, αντιεξουσιαστών, εγκληματιών και γενικώς όπως τους αποκαλείται μπαχαλάκιδες και δικά μας παιδιά που ολίγον τι παραφέρονται και παιδιακίζουν!

ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για όλες σας τις ενέργειες που έχετε πάρει εγωιστικά το θέμα των Κληρικών επειδή δεν σας πέρασε να αναθεωρήσετε το Σύνταγμα!

Επιτέλους έστω και τις τελευταίες μέρες που μένετε στην εξουσία και στην Υπουργική σας Πολυθρονάρα βάλτε μυαλό και συμπεριφερθείτε λίγο σαν Έλληνας εάν φυσικά είστε γιατί εγώ με όλες σας τις ενέργειες,αμφιβάλω!

Εύχομαι σε όλο τον Χριστιανικό Κόσμο ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Σε εσάς φυσικά να σας ευχηθώ καλό ραμαζάνι!

Χίος 13 Απριλίου 2019

Λευτέρης Πυκνής
(Μαλλιάς) Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.