Ο Βροντάδος αλλάζει όψη και συνεχίζουμε…

Χορτοκοπές κατά μήκος του παραλιακού μετώπου αλλά και στις εσωτερικές οδούς του Βροντάδου, διαμορφώσεις παραλιών με ειδικό μηχάνημα, καθαρισμούς υπαίθριων και κοινόχρηστων χώρων, ήταν ορισμένες μόνο από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν καθόλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας στη Δημοτική Ενότητα Βροντάδου, στα πλαίσια του προγράμματος καθαρισμού και ευπρεπισμού της περιοχής που είχε προαναγγείλει ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Καρδαμύλων & Αμανής Ισίδωρος Ντομάτας.


«Παρά τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που αντιμετωπίζουμε, ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης και όλα τα μέλη της Δημοτικής Αρχής προσπαθούμε με κάθε τρόπο και μέσο, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας και να τους παρέχουμε στον βαθμό που μας επιτρέπουν οι δυσκολίες των καιρών μας, έναν δήμο όμορφο και καθαρό. Όπως είχαμε προγραμματίσει, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού μας ανέτρεψε τους σχεδιασμούς και μας δημιούργησε καθυστερήσεις, πραγματοποιήσαμε καθαρισμό όλου του παραλιακού μετώπου του Βροντάδου, καθαρίσαμε τους υπαίθριους και κοινόχρηστους χώρους, διαμορφώσαμε τις παραλίες , έγιναν χορτοκοπές στις εσωτερικές οδούς και οι εργασίες ευπρεπισμού και καθαρισμού του Βροντάδου θα ολοκληρωθούν με το φύτεμα καλλωπιστικών φυτών.


Παράλληλα η Υπηρεσία Πρασίνου προχώρησε σε εργασίες καλλωπισμού και κουρέματος των φυτών και θάμνων στην περιοχή της Δασκαλόπετρας, κλάδεψε τα δέντρα ενώ θα φροντίσει για τον καλλωπισμό των φυτών σε όλο το τμήμα της παραλιακής οδού.
Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθούν όλες οι χορτοκοπές από τα εργολαβικά συνεργεία αλλά οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν από το προσωπικό καθαριότητας που θα προσληφθεί άμεσα στον Δήμο.

Ευχαριστούμε τους δημότες που έδειξαν κατανόηση από τις μικρές καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στον προγραμματισμό καθαρισμού εξαιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού στις υπηρεσίες του Δήμου και υποσχόμαστε ότι ο Δήμος θα είναι πάντα στην υπηρεσία του δημότη», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Καρδαμύλων και Αμανής.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.