Ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς στις Οινούσσες

Με ιδιαίτερη τιμή υποδέχθηκαν οι Οινούσσες τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Γεώργιο Καμπά, ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στο ακριτικό νησί στις 18 Δεκεμβρίου συνοδευόμενος από τον Διοικητή ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο Γεώργιο Δημητρόπουλο, τον Διοικητή της 96ΑΔΤΕ ταξίαρχο Σταύρο Παπασταθόπουλο.

Στα φυλάκια της Παναγιάς και του Προφήτη Ηλία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και στρατευσίμους, στους οποίους ευχήθηκε Χαρούμενα Χριστούγεννα και μια δημιουργική και ευτυχισμένη Νέα Χρονιά.

Στο γεύμα, που ακολούθησε, στην παραλία των Οινουσσών, ο Αρχηγός ΓΕΣ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Δανιήλ, ο οποίος τον ενημέρωσε για τρέχοντα ζητήματα του νησιού, τον ευχαρίστησε για την ισχυρή αμυντική παρουσία, αλλά και την κοινωνική προσφορά του Στρατού στις νησιωτικές παραμεθόριες κοινωνίες. Επίσης πληροφόρησε τον Αρχηγό για την πρωτοβουλία προβολής της ναυτοσύνης των Οινουσσίων μέσω του πανευρωπαϊκού προγράμματος των Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Τέλος δώρισε στον Αρχηγό ΓΕΣ την εικόνα του Αποστ. Παύλου, εις ανάμνηση της διέλευσης του «αντικρύ Χίου». Ο επικεφαλής του Γεν. Επιτελείου Στρατού ευχήθηκε στον Δήμαρχο καλή επιτυχία στο έργο του και του επέδωσε τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Σώματος. Επίσης ευχαρίστησε με πλακέτα τον κ. Επαμεινώνδα Ντέμο για την δωρεά της δαπάνης ανακατασκευής του Φυλακίου της Παναγιάς.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.