Οι Χίοι Εν Χορώ στο γιορτινό Αργέντικο

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο και γιορτινό κλίμα, και τηρώντας πιστά το ραντεβού του  ο Σύλλογος ,Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς ‘’ Χίοι Εν Χορώ παρευρέθηκε,  την παραμονή των Χριστουγέννων στο φωταγωγημένο Αργέντικο με το τμήμα της χορωδίας τους συλλόγου.

Εκεί μέσα σε αυτή την αστείρευτη ομορφιά ο Σύλλογος μας έψαλε κάλαντα και τραγούδια μιας και το επιτάσσουν οι μέρες αυτές.

Το Αργέντικο φορώντας τα γιορτινά του μας υποδέχτηκε και εμείς δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες που ενθουσιασμένοι και γεμάτη κατάνυξη, βιντεοσκοπούσαν ή φωτογράφιζαν  την δράση αυτή.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους ιδιοκτήτες τους Αργέντικου και πιο συγκεκριμένα την οικογένεια Κτιστάκη,  που και φέτος μας φιλοξένησαν  κοντά τους, τον Δάσκαλο της Χορωδίας μας κύριο Πέτρο Καρβούνη, αλλά και τα μέλη του Συλλόγου μας που συμμετείχαν σε αυτή μας την δράση.

Ανανεώνουμε πρώτα ο Θεός το ραντεβού μας για του χρόνου τέτοιο καιρό . Μέχρι τότε ευχόμαστε ο Νέος Χρόνος να φέρει στον καθένα ξεχωριστά ότι ποθεί !!!!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.