Οι Εργατοπατέρες του ΚΚΕ γιατί δεν επισκέφθηκαν το Εργατικό Κέντρο της Χίου;

Όλα για μόστρα και για γέλια και για  κλάματα! Ήρθε στην Χίο ο αξιότιμος κ. Κουτσούμπας Γ.Γ.του ΚΚΕ για να δει στην ΒΙΑΛ την κατάσταση διαβίωσης των μεταναστών και καλά έκανε! Έκανε επίσκεψη στον Δήμαρχο Σταμάτη ΚΑΡΜΑΝΤΖΗ καλώς έπραξε τήρησε το πρωτόκολλο είδε παραπλήσια την κυρία Μιχαλά πρόεδρο των ΑΜΕΑ ορθώς,  σεβάστηκε την ιδιαιτερότητα για να ενθαρρύνει το έργο της! Και με το μικρό και πονηρό μου μυαλουδάκι ρωτώ σε απόσταση 100 μέτρων είναι το Εργατικό κέντρο της Χίου που υποτίθεται ότι το κόμμα του είναι ο προστάτης της εργατιάς όπως εξαγγέλλουν και διαλαλούν γιατί δεν πήγε να επισκεφθεί το προεδρείο και το Διοικητικό συμβούλιο;
Έβαλαν απ’ ότι φαίνεται στις φωτογραφίες και τα τρία πρωτοκλασάτα αφεντικά της εργατιάς  και του συνδικαλιστικού κινήματος τα λευκά πουκάμισα και τα μπλε κουστούμια για να μας κάνουν παρέλαση , αλλά η 28η Οκτωβρίου είναι την άλλη εβδομάδα και η 11η Νοεμβρίου σε 22 μέρες! Γιατί κ.κ. του ΚΚΕ δεν πήγατε στο Εργατικό κέντρο της Χίου; Μήπως το προεδρείο δεν είναι του Κόμματος σας και τους γράψατε στα παλιά σας τα παπούτσια; Είναι μεγάλη Ντροπή οι Άρχοντες της Εργατιάς να αγνοούν τους Χιώτες εργάτες! Δυστυχώς για ακόμη μία φορά απογοητεύτηκα από την τακτική και την συμπεριφορά σας! Φοράτε μονίμως παρωπίδες! Όπως λέω πάντα στο τέλος θα μείνετε τρεις κι ο κούκος ! Καλό Σαββατοκύριακο και καλά κρασιά γιατί Μυαλά δεν βλέπω να υπάρχει!
Χίος 19 Οκτωβρίου 2019
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.