Γιάννης Ν. Παληός: «Οι εκδόσεις «Άλφα Πι» δε θα σταματήσουν να στηρίζουν και να προωθούν νέες και αξιόλογες συγγραφικές προσπάθειες»

Σε ένα ακόμη καλοκαίρι, έπεσε η αυλαία. Ήταν ένα καλοκαίρι που, παρά την ομορφιά του, δε δίστασε να σκορπίσει ποικίλα συναισθήματα και γεγονότα, τα οποία δεν ήταν πάντα ευχάριστα και αντιμετωπίσιμα.

Όμως, στη θάλασσα του βιβλίου, για ακόμη μια φορά οι εκδόσεις «Άλφα Πι» κατάφεραν και να κολυμπήσουν και να βγουν από τα κύματα αλώβητες, παρά τις δυσκολίες που συνεχώς εμφανίζονται. Ένας καλοκαιρινός πυρετός από παρουσιάσεις και εκθέσεις βιβλίων απέδειξε πως ο κόσμος του βιβλίου εξακολουθεί να υπάρχει και επίσης να στηρίζει την κοπιώδη προσπάθειά μας, να κρατήσουμε ενεργή και παραγωγική την πρώτη πηγή γνώσης: το βιβλίο, τον ίδιο τον πολιτισμό.

Αυτός, λοιπόν, ο πυρετός έδωσε τη σκυτάλη στα νέα βιβλία που θα δουν φως από εδώ και στο εξής και οι εκδόσεις «Άλφα Πι» δε θα σταματήσουν να αναδεικνύουν, να στηρίζουν και να προωθούν νέες και αξιόλογες συγγραφικές προσπάθειες.

 

Γιάννης Ν. Παληός

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.