ΟΑΕΔ Εποχικό επίδομα: Σήμερα η νέα πληρωμή – Μέχρι πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ, για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση έως και τις 2 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους. Πριν τα Χριστούγεννα ολοκληρώνονται οι πληρωμές για το εποχικό επίδομα 2019 του ΟΑΕΔ, ενώ τα ποσά καταβάλλονται κάθε Παρασκευή (11,18 και 25 Οκτωβρίου), μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν καταθέτουν την αίτηση απαιτούνται περίπου μέχρι 15 μέρες για την πιστοποίηση των στοιχείων και η εκκαθάριση για να πληρωθεί στην συνέχεια ενώ θα πρέπει να καταθέσουν άμεσα τα δικαιολογητικά για να μην καθυστερήσει η εκκαθάριση και η πίστωση του ποσού στον λογαριασμό του δικαιούχου. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, στις 3 μ.μ. για όσους υποβάλλουν αιτήσεις μέσω των ΚΠΑ 2 και των ΚΕΠ και β) το βράδυ της ίδιας ημέρας (στις 11.59 μ.μ.) για όσους τις υποβάλλουν με ηλεκτρονικό τρόπο (www.oaed.gr). Όσον αφορά στην παραλαβή των δικαιολογητικών, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.