Ξεσηκωμός στα Καμπόχωρα – Έκλεισαν τους δρόμους προς τη ΒΙΑΛ οι κάτοικοι

Οι κάτοικοι ενάντια στη γιγάντωση της ΒΙ.ΑΛ.

SOS εκπέμπουν τα ΚΑΜΠΟΧΩΡΑ.

Από το πρωί σήμερα Δευτέρα στις 6.00 συγκεντρώθηκαν κάτοικοι των Καμποχώρων στην διασταύρωση προς ΒΙΑΛ, στο Χαλκειός!!!
«Σταματάμε την κυκλοφορία προς ΒΙΑΛ. Σταματάμε την καταστροφή του τόπο μας. Σταματάμε την καταστροφή των χωριών μας. Σταματάμε την καταστροφή της ποιότητας της ζωής μας. Σταματάμε την υποβάθμιση των Καμποχώρων. Κ αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον μάς!!!» αναφέρουν αγανακτισμένοι οι κάτοικοι.

Πρόκειται για μια ακόμα διαμαρτυρία για τον εγκλωβισμό χιλιάδων ατόμων στο Κ.Υ.Τ. του Χαλκειούς και στην ανεξέλεγκτη γιγάντωση της δομής φιλοξενίας. Στο σημείο έχουν βρεθεί αυτή τη στιγμή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χίου, μαζί με αστυνομικές δυνάμεις για τον έλεγχο της κατάστασης, ο Δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, Παντελής Μπουγδάνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν μερικές μέρες οι κάτοικοι των Καμποχώρων κατέθεσαν το παρακάτω έγγραφο στο δήμο Χίου, με το οποίο ζητούν να ληφθούν τα αυτονόητα, αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια  και την προστασία τους. Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.