Ν.Μηταράκης: Όλοι μαζί να εργαστούμε για να φέρουμε τη Χίο εκεί που της αξίζει

Την πρότασή του για σύσταση μιας άτυπης ομάδας εργασίας με τη συμμετοχή των βουλευτών Χίου, του Αντιπεριφερειάρχη Χίου και του Δημάρχου του νησιού, επαναφέρει ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης. Στόχος, ο καλύτερος συντονισμός των ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων προς επίλυση των θεμάτων που αφορούν στη Χίο.

Η σύσταση μιας τέτοιας ομάδας αποτελεί πάγιο αίτημα του κ. Μηταράκη ήδη από το 2015, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε το έκανε δεκτό.  Σήμερα, ο υφυπουργός Εργασίας και  βουλευτής Χίου της ΝΔ επανήλθε στην πρότασή του και με επιστολή του καλεί εκ νέου τον βουλευτή Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνο και τον Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη να προχωρήσουν στη σύσταση της άτυπης ομάδας εργασίας.

Ο κ. Μηταράκης προτείνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας των «4» να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 11.30 π.μ., στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χίου. Αυτονόητο είναι ότι κατά περίπτωση θα καλούνται στις συναντήσεις της ομάδας και άλλοι φορείς.

Μετά τη νέα πρόσκληση που απηύθυνε, ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης δήλωσε:

«Όπως είχα πει προεκλογικά και το 2015 και φέτος, βασική μου επιδίωξη είναι να δουλέψουμε σε αγαστή συνεργασία οι φορείς της Χίου. Επανέφερα λοιπόν την πρόταση για τη σύσταση μιας άτυπης ομάδας εργασίας, με την συμμετοχή των βουλευτών, του Αντιπεριφερειάρχη και του Δημάρχου. Όταν το είχα προτείνει, ως αντιπολίτευση, κάποιοι το αρνήθηκαν. Επαναφέρω τώρα την πρόταση. Στόχος, όλοι μαζί να δουλέψουμε για να υλοποιηθούν τα βασικά έργα υποδομών για το νησί μας εντός της τετραετίας και να συντονίσουμε τις προσπάθειες μας για την αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων. Για να φέρουμε τη Χίο εκεί που τη αξίζει, ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.