Νότης Μηταράκης από τη ΔΕΘ: Δημιουργούμε για την Ελλάδα ένα ανταγωνιστικό φορολογικό και ασφαλιστικό πλαίσιο και εξασφαλίζουμε την επάνοδο της χώρας σε τροχιά ανάπτυξης

Σε απευθείας μετάδοση από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης μίλησε το Σάββατο το πρωί ο Υφυπουργός Εργασίας, κ. Νότης Μηταράκης δηλώνοντας πως αναμένεται από τον Πρωθυπουργό, η παρουσίαση του οράματός του για την αυτοδύναμη Ελλάδα, μια χώρα που ανακτά την αξιοπρέπειά της, πατάει ξανά στα πόδια της, ανακτά τον δυναμισμό της. Επιπλέον, ανέφερε πως στο πλαίσιο αυτό, θα τεθούν και οι εθνικές γραμμές πάνω σε καίρια ζητήματα της οικονομίας, όπως η μείωση φορολογικών βαρών, η ενίσχυση των επενδύσεων, η δημιουργία καλύτερων και ποιοτικότερων θέσεων εργασίας, η στήριξη εργαζομένων, δημιουργώντας κίνητρα για θέσεις πλήρους απασχόλησης, ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης των συνταξιούχων καθώς και ο ψηφιακός χάρτης με το μετασχηματισμό που χρειάζεται η χώρα, ώστε να μπορεί να εκμεταλλευτεί το δυναμισμό του 21ου αιώνα. Επιπλέον, ο κ. Μηταράκης τόνισε πως βασικός στόχος της επόμενης τετραετίας, είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού φορολογικού και ασφαλιστικού πλαισίου, που θα θέσει ξανά τη χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης. Τέλος, ως προς τις 120 δόσεις, ο Υφυπουργός Εργασίας υπογράμμισε πως πρόκειται για μια ευκαιρία που ο κόσμος πρέπει να εκμεταλλευτεί. Θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε να μπορεί κάποιος να υποβάλει αίτηση μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, έστω και αν δεν υπάρχει ακόμα ο σωστός υπολογισμός των οφειλών του στο ΚΕΑΟ ή τον ΕΦΚΑ, προκειμένου να μην χαθεί η προθεσμία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.