Ντόσκας: «Η Χίος θα μείνει στα σαλόνια»

Ο προπονητής του ΝΟ Χίου Γιώργος Ντόσκας μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη επί του ΓΣ, την πορεία του ΝΟΧ αλλά και το Final-4 Κυπέλλου Γυναικών.

Με τη νίκη του επί του ΓΣ Περιστερίου το Σάββατο (9.2) ο Ναυτικός Όμιλος Χίου πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην Α1.

Στη Χίο δεν πανηγυρίζουν αλλά είναι σίγουροι πως η ομάδα τους θα είναι καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι και πως θα μείνει εκεί που πρέπει. Στα σαλόνια της Α1. 

Ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ντόσκας πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη του και θεωρεί πως τα καλύτερα θα έρθουν για την Χίο αφού έχει πολλούς καλούς παίκτες από την Ακαδημία της.

Ο νεαρός προπονητής μιλώντας στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στη νίκη του Σαββάτου, στον Βραζιλιάνο Ρούντα, στον κόσμο, στο μέλλον και αλλά και στο Final-4 Κυπέλλου Γυναικών που θα “φιλοξενήσει” η Χίος. 

«Εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά»

«Ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα. Έχω πει και στα παιδιά ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη από αγώνα σε αγώνα και αυτό το βλέπουμε. Τα λάθη δεν λείπουν αφού έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Στη Χίο τα περισσότερα παιδιά είναι πολύ νέα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό», σημείωσε αρχικά ο 34χρόνος προπονητής και συνέχισε: «Η Χίος έχει στη σύνθεση της 2 παιδιά γεννημένα το 2003 και ένα του 2002 που καλούνται να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Είμαι σίγουρος ότι η Χίος θα μείνει στα σαλόνια της Α1».

Στη βασική σύνθεση της ομάδας είναι οι Μιχάλης Καρακούρος και ο  Γκίλας που είναι του 2003 και ο Μόκκας που είναι το 2002. Οι τρεις τους ήταν στους Εφήβους με τον Γιώργο Ντόσκα προπονητή και το Σάββατο έπαιξαν στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι με το Περιστέρι.

«Μαχητής ο Ρούντα»

Πολύ σημαντική είναι και η συμβολή του Βραζιλιάνου Φράνκο Ρούντα στη νίκη επί του ΓΣ με τον Γιώργο Ντόσκα να μας λέει: «Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά. Όσοι παίζουν δίνουν το 100%. Όσο αφορά τον Ρούντα είναι μαχητής και δίνει ηρεμία στην ομάδα. Παίζει με πάθος και ανεβάζει όλη την ομάδα. Τον Ρουστάμοφ τον ξέρουμε και από πέρσι και περιμένουμε πολλά και από αυτόν».

«Κάθε παιχνίδι τελικός»

Ο Γιώργος Ντόσκας ευχαρίστησε τους Χιώτες που βρέθηκαν στο Περιστέρι και μίλησε για την συνέχεια του ΝΟΧ: «Ευχαριστούμε όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζουν με κάθε τρόπο. Τους θέλουμε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Σήμερα έγινε ένα βήμα. Ο στόχος είναι να φτιάξουμε μια πολύ καλή ομάδα που θα κάνει υπερήφανη τη Χίο». 

«Θα κάνουμε το καλύτερο F-4»

Σε λίγες ημέρες (15-16.2) η Χίος θα φιλοξενήσει το 2ο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών. Όλοι στο νησί περιμένουν την σπουδαία διοργάνωση την οποία “φιλοξενεί” ο ΝΟΧ.

Ο Γιώργος Ντόσκας σημειώνει για τη μεγάλη γιορτή: «Είμαι σίγουρος όπως στους Άνδρες το 2018 έτσι και φέτος στις Γυναίκες ο ΝΟΧ θα διοργανώσει το καλύτερο Final-4. Το νησί αγαπά το πόλο και ζει γι’ αυτό. Ο ΝΟΧ έχει τεράστια παράδοση στο άθλημα και όλοι στον όμιλο περιμένουν τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδος για να τις φιλοξενήσουν. Τέτοιες διοργανώσεις διαφημίζουν το νησί μας». 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.