Νεκρός 33χρονος που εισήχθη στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο (09/02), ένας 33χρονος, ο οποίος εισήχθη χθες με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο της Ρόδου. Όλα δείχνουν ότι έπεσε θύμα της φονικής γρίπης.

Ο 33χρονος είχε παρουσιάσει υψηλό πυρετό δύο ημέρες πριν και δεν είχε επισκεφθεί νοσοκομείο ή ιδιώτη με αποτέλεσμα η υγεία του να επιβαρυνθεί.

Όπως γράφει το rodiaki.gr, ο 33χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο της Ρόδου το απόγευμα της Παρασκευής. Είχε υψηλό πυρετό επί διήμερο και ρίγη. Οι συγγενείς του ανησύχησαν για τη γενικότερη εικόνα που παρουσίαζε και αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Παρ΄ όλα αυτά ωστόσο, ο 33χρονος κατέληξε το πρωί του Σαββάτου, βυθίζοντας έτσι στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του.

Από τις πρώτες εκτιμήσεις, ενδέχεται να είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης και σε συνδυασμό με εξασθενημένο ανοσοποιητικό του σύστημα, να του προκάλεσε επιπλοκές που τον οδήγησαν στο θάνατο.

Σημειώνεται ότι σε αυξημένη επιφυλακή έχει τεθεί η ιατρική κοινότητα της χώρας, λόγω της έξαρσης της επιδημίας της γρίπης, που τις τελευταίες ημέρες έχει οδηγήσει στον θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.