Νεκρός υπαξιωματικός στην φρεγάτα «Ψαρά»

Σε κατάσταση (νάρκωσης) βρίσκεται το πλήρωμα της φρεγάτας «Ψαρά» από τον αιφνίδιο θάνατο 35χρονου υπαξιωματικού (επικελευστή ΕΠΟΠ). Οι πληροφορίες προς ώρας για τα αίτια είναι συγκεχυμένες με κάποιους να αποδίδουν τον θάνατο του σε πτώση από ύψος κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του και με άλλους σε λιποθυμικό επεισόδιο από το οποίο δεν επανήλθε κάνοντας λόγο για καρδιακό επεισόδιο. Άμεση ήταν η κινητοποίηση και η μεταφορά του στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στον υπαξιωματικό (ΕΠΟΠ) παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του πλοίου, του Αρχηγείου Στόλου και του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας. Στην συνέχεια διακομίσθηκε στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του, ενώ για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.