Νεκρός εντοπίστηκε 30χρονος μετανάστης στη λιμνοδεξαμενή του Ζυφιά

Νεκρός ανασύρθηκε λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, 5 Αυγούστου 2018 και μετά από πολύωρες έρευνες ένας 30χρονος πρόσφυγας-μετανάστης από την λιμνοδεξαμενή του Ζυφιά της Χίου.
Οι πρόσφυγες-μετανάστες κολυμπούσαν όλοι μαζί στη λιμνοδεξαμενή, όπως συνηθίζουν να κάνουν το τελευταίο καιρό λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. Αφού κολύμπησαν βγήκαν όλοι στη στεριά, όμως ο 30χρονος έμεινε λίγο ακόμη στη λιμνοδεξαμενή όπου και πνίγηκε σε βάθος 2,5 μέτρων. Σύμφωνα με τ λεγόμενα των υπολοίπων μεταναστών που βρίσκονταν στο σημείο, κάλεσε σε βοήθεια φωνάζοντας και κουνώντας τα χέρια του, όμως βυθίστηκε πολύ γρήγορα στο νερό με αποτέλεσμα να τον χάσουν πριν καν προλάβουν να καλέσουν σε βοήθεια.
Η Αστυνομία με τη βοήθεια δύτη ξεκίνησε έρευνες εντοπισμού του, οι οποίες καρποφόρησαν λίγη ώρα αργότερα με αποτέλεσμα ο άτυχος μετανάστης να εντοπιστεί νεκρός. Ο 30χρονος  μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου για νεκροψία – νεκροτομή, ενώ από την Αστυνομία διερευνώνται τα αίτια και οι συνθήκες του περιστατικού.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.