Να αποδοθούν τα χρήματα στους επιχειρηματίες των νησιών που αφορούν το Μεταφορικό Ισοδύναμο

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Αρκαδίας κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος συμμεριζόμενος τις ανάγκες των πολιτών των νησιών, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητά απαντήσεις από τον αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκη, με επίκαιρη  ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, με θέμα: «Να αποδοθούν τα χρήματα στους επιχειρηματίες των νησιών που αφορούν το Μεταφορικό Ισοδύναμο».

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης έχει ως εξής:

Κύριε Υπουργέ,

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί έντονος προβληματισμός στις νησιωτικές τοπικές κοινωνίες σχετικά με το Μεταφορικό Ισοδύναμο για επιβάτες και επιχειρήσεις στους οποίους οφείλονται χρήματα αρκετών μηνών.

Πολύ περισσότερο αυτό το διάστημα, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού που έχει επηρεάσει ιδιαίτερα τα νησιά και όσους εργάζονται στον τουριστικό κλάδο, είναι αναγκαίο όσο ποτέ να καταβληθούν τα χρήματα αυτά.

Ως εκ τούτου, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

 Πότε Θα πιστωθούν τα χρήματα που οφείλονται στους δικαιούχους;

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.