Μόρια: Συμπλοκές με έναν νεκρό για ένα κινητό τηλέφωνο

Άγριες συμπλοκές μεταξύ Αφγανών και Αφρικανών, με απολογισμό έναν νεκρό και τουλάχιστον τρεις τραυματίες, δύο εκ των οποίων σοβαρά, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στο κέντρο υποδοχής και διαμονής προσφύγων και μεταναστών της Μόριας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.gr, νεκρός ένας 19χρονος Αφρικανός, από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος, χτυπημένος από μαχαίρι στο στήθος και την κοιλιά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται χτυπημένοι με μαχαίρι στην κοιλιά και στο μηρό άλλοι δυο Αφρικανοί, ο ένας από το Κονγκό και ο δεύτερος από την Ακτή του Ελεφαντοστού. 33 και 19 ετών αντίστοιχα. Ένας τρίτος Αφρικανός νοσηλεύεται χτυπημένος με ξύλο στο κεφάλι.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, με αφορμή την κλοπή από Αφγανό ενός κινητού τηλεφώνου ιδιοκτησίας Αφρικανού. Σύντομα η σύρραξη γενικεύτηκε με αποτέλεσμα να βγουν τα μαχαίρια και να προκύψουν τα ολέθρια αποτελέσματα.
Από την Αστυνομία έχουν γίνει προσαγωγές και θεωρείται ότι ο ένας από τους προσαχθέντες είναι ο Αφγανός δράστης της φονικής επίθεσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.