Μόνο με ψευδείς ειδήσεις μπορεί να προκαλέσει κάποιο ενδιαφέρον σε αναγνώστες του Facebook η συγκεκριμένη ιστοσελίδα του Astraparis! – Άρθρο του Λ. Πυκνή


Όταν κάποιος κάνει τον δημοσιογράφο πρέπει να γράφει και να προβάλλει γεγονότα με αποδείξεις… όχι με εικασίες και με ψευδείς ειδήσεις!

Νομίζουν ορισμένοι δήθεν δημοσιογραφούντες της τρύπιας δεκάρας … πολιτικοί εγκάθετοι και Αριστερόστροφα παπαγαλάκια μπορούν με τις ψευδείς ειδήσεις και με λάσπη θα πλήξουν το κυβερνητικό έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας… που το τελευταίο διάστημα δημοσκοπικά σαρώνει κάθε προηγούμενη δημοσκόπηση λόγω της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας σε όλους τους τομείς … Υγείας.. Άμυνας… Διεθνών σχέσεων… και φυσικά αυτό που δεν περίμενε κανείς…. της οικονομίας που με την χθεσινή απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα δούμε φως στο βάθος του τούνελ με ανοιχτούς ορίζοντες αισιοδοξίας για ανάπτυξη και εργασία μετά την μεγάλη κρίση της πανδημίας!

Όσο για τον Astraparis ας καταπιεί την γλώσσα του στο μυαλό του! Οι ψεύτες λέει μία σοφή παλιά παροιμία τον πρώτο χρόνο χαίρονται! Ας φροντίσει με αποδείξεις και ντοκουμέντα να προβάλλει τις δημοσιογραφικές επιτυχίες του και όχι με ψέματα και παραμύθια της Χαλιμάς! Αυτά από έναν ενεργό πολίτη με άποψη για το καλό του τόπου μας!

Χίος, 28 Μαϊου 2020

Σαρανταένα χρόνια από το 1979 σαν σήμερα που υπόγραψε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής την συμφωνία ένταξης της Ελλάδας με την Ευρωπαϊκή Ένωση! Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.