ΜΠΡΑΒΟ στον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη! Εκπλήρωσε στο ακέραιο τις υποσχέσεις του!

 

Συγχαρητήρια κύριε Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη!…… Όρισε τον πρώτο των πρώτων στην θέση του ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ τον ιατρό Παθολόγο Παντελή ΒΡΟΥΛΗ καθώς επίσης και θεματικό Περιφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής μέριμνας ενώ τον έχει προτείνει και στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου! Από νωρίς μόλις χθες είχα γράψει στο διαδίκτυο κάτω από την φωτογραφία τού ζεύγους Μουτζούρη τα εξής:

Εγώ θα περιμένω το τί αλλαγές θα δούμε στη Χίο! Καλορίζικος και Σιδεροκέφαλος!: Με χαρά πήρα σχεδόν αμέσως γραπτή απάντηση από την κ. Δήμητρα Μουτζούρη:

Ευχαριστούμε Την Χίο την αγαπά ιδιαίτερα ό νέος Περιφερειάρχης και τα αποτελέσματα θα είναι ορατά άμεσα!

Μετά την άμεση ανάθεση στον Παντελή ΒΡΟΥΛΗ της θέσεως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΉ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ φαίνεται πως πραγματικά δίνει μεγάλη σημασία στην Χίο μετά την τεράστια υποστήριξη που σαν Χιώτες τού δώσαμε στην εκλογική αναμέτρηση όπως και τούς υπόλοιπους Αντιπεριφερειάρχες που όρισε και σαφέστατα φαίνεται ότι από εδώ και μπρος η Χίος με τον… ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ της…. Περιφερειάρχη όπως είχα γράψει προεκλογικά και είχα βάλει για τίτλο: (“Η Χίος και το Βόρειο Αιγαίο χρειάζονται τον ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ τους”) θα τύχει της ανάλογης συμπεριφοράς σε όλους τους τομείς που δυστυχώς η προηγούμενη Περιφερειάρχης μας είχε γράψει κανονικότητα στα παλαιά των υποδημάτων της δεν ξέρω εάν ήταν ψηλοτάκουνα ή πέδιλα! Πιστεύω πως τώρα όλη μαζί ή ομάδα και με την συμπαράσταση και την βοήθεια των αιρετών πού συμφωνούν τουλάχιστον ιδεολογικά στην ελεύθερη οικονομία και τούς ενδιαφέρει η ανάπτυξη και ή προβολή τού τόπου μας να δούμε πολύ καλύτερες μέρες και πολλά έργα να πραγματοποιούνται σε κάθε σημείο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου! Ανασκουμπωθείτε και βάλτε στο φουλ τις μηχανές! Καλή επιτυχία στο έργο σας και να είστε όλοι καλά Γεροί, Υγιείς και Δυνατοί !

Χίος ξημέρωμα 1ης Σεπτεμβρίου 2019

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.