Μπήκαν στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης στη Μόρια και τα έκαναν γυαλιά καρφιά

Δύο μέρες τωρα  κυκλοφορούν απίστευτες φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα με καταστροφές στο εκκλησάκι της Αγίας Αικατερίνης στην Μόρια.

Στα χέρια της δράσης των «αντίθρησκων», κατέπεσε το εξωκλήσι της Αγ. Αικατερίνης στη Μόρια, όπου βρίσκεται πάνω στον δρόμο της Παναγιουδας προς το ΚΥΤ της Μοριας.

Το ξωκλήσι από τις επιδρομές των βανδάλων έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, σε εικόνες, στον εσωτερικό τοίχο, στο ταβάνι και στο πάτωμα και από την έλλειψη συντήρησης έχει γίνει ερείπιο.

Στην καταστροφή της Αγ. Αικατερίνης δεν φταίνε μόνο οι βάνδαλοι αλλά και οι αρχές του τόπου και ειδικά η Μητρόπολη Μυτιλήνης όπου τα τελευταία χρόνια έχει παρατήσει ουκ ολίγα ξωκλήσια να ρημάζουν με το πέρασμα του χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες και μετά την γενική κατακραυγή του κόσμου οι αρμόδιοι φρόντισαν και σφράγισαν με κλειδαριές το εκκλησάκι της Αγ. Αικατερίνης στην Μόρια…

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.