Μουντομπάσκετ ΗΠΑ – Ελλάδα: Έτοιμη για την έκπληξη η Εθνική – Τι ώρα και πού θα δούμε τον αγώνα

Κι αν στο πρώτο μέρος της πρεμιέρας της Β’ φάσης του Μουντομπάσκετ δε σημειώθηκε κάποια… αναταραχή, ευχή όλων είναι στο δεύτερο μέρος η Εθνική Ανδρών να προκαλέσει την έκπληξη στην Κίνα, βελτιώνοντας σε 3-1 το ρεκόρ της και βάζοντας τις βάσεις της πρόκρισης στην οκτάδα.

Η εθνική αγαπημένη θα κυνηγήσει την πρόκριση στους κορυφαίους «8» της διοργάνωσης με δύο αγώνες απέναντι στην ομάδα των ΗΠΑ αλλά και την έκπληξη της διοργάνωσης, την Τσεχία που κατάφερε να «πετάξει» εκτός την ομάδα της Τουρκίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τα σκαμπανεβάσματά της μέχρι τώρα στη διοργάνωση, αλλά με βελτιωμένη εικόνα και με ρεκόρ 3-1, θα προσπαθήσει να επαναλάβει τον θριάμβου του 2006, απέναντι στην Team USA.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος φάνηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως η Ελλάδα θα εμφανιστεί έτοιμη. «Δεν είναι άτρωτοι οι Αμερικανοί, κανένας δεν είναι, όλοι έχουν τα καλά τους και τα κακά τους. Είναι θέμα τάιμινγκ και αποφασιστικότητας για να καταφέρεις να κερδίσεις μία καλύτερη ομάδα από εσένα», ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του πριν τη μεγάλη «μάχη».

Τι ώρα θα δούμε το ΗΠΑ – Ελλάδα

Συγκεκριμένα, το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής με τις ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 15:30 ώρα Ελλάδας, ενώ το ματς με την Τσεχία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 11:30 το πρωί.

Το παιχνίδι της Τσεχίας με τη Βραζιλία, το οποίο ενδιαφέρει την Εθνική μας, θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου στις 11:30.

Πηγή: cnn.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.