Μιχάλης Κωσταράκος: Το θέατρο του παραλόγου ανθεί στην Ελλάδα

Το θέατρο του παραλόγου ανθεί στην Ελλάδα. Δυστυχώς στηριγμένο σε απάτες, ψέμματα και ανακρίβειες.

Για ποιές συντάξεις μιλάει ο κ. Τσιπρας όταν οι εκατονταδες χιλιάδες συνταξιούχοι κάνουν χρόνια να πάρουν τη σύνταξη τους, ενω οι συντάξιοδοτικες αιτήσεις κάνουν πολλούς μήνες ή και χρόνο για να καταχωρηθούν.

Ο κ.Τσιπρας δεν διερωτάται πως ζουν αυτοι οι άνθρωποι. Και ασφαλώς δεν τον νοιάζει. Ειναι εύκολο να παρουσιάζεις πλεονάσματα μη πληρώνοντας συντάξεις και χρέη του δημοσίου. Ενδιάμεσα οπως λεει ο κ. Τσακαλωτος κάποιοι θα πεθάνουν.

Θα ηταν ευκολότερο να λύσει το προβλημα της έγκαιρης χορήγησης των συντάξεων απο το να ταλαιπωρεί εκ προθέσεως εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Ο «αντιστροφος Ρομπέν των Δασών» κυβερνάει την Ελλάδα με μια κυβέρνηση με «αριστερό πρόσημο».

Παίρνουμε τα λεφτά απο τον κοσμο και παρουσιάζουμε πλεονάσματα στην ΕΕ και στο Δ.Ν.Τ. μοιράζοντας εκ των υστέρων «αντίδωρα». Ο κ.Πρωθυπουργός συνεχίζει να μας θεωρεί όλους αφελείς, αμαθείς και ανόητους.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.