Μισές και μισοκοπημένες δουλειές! Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα!

 Άρθρο του Λευτέρη Πυκνή

Τι το ήθελα σήμερα να περάσω από το πάρκινγκ της Φάρκαινας; Φαίνεται με σκούντησε ο διάολος ή ο φίλος μου ο Βαγγέλης που το πρωί στο τηλέφωνο με προκάλεσε όταν του είπα ότι δεν πρόκειται να γράψω για δύο τρεις μέρες τίποτα εκτός και εάν τύχει κάποιο σοβαρό ερέθισμα και μου ανάψουν τα λαμπάκια!

Τώρα ξέρω ότι θα γελάει και θα μου λέει πάλι, γίνεται εσύ να περάσει μέρα και να μην γράψεις; Αφού εσύ ότι στραβό καί να δεις θα το κάνεις άρθρο!

Στην πραγματικότητα δεν έχει άδικο. Είπα να περάσω από την Εθνική τράπεζα να δω εάν έχω υπόλοιπο από την σύνταξη μου για να περάσω ακόμη 24 μέρες. Είχα πολύ καιρό να περάσω από αυτό το δρομολόγιο λόγω καιρικών συνθηκών. Αλλά μόλις αντίκρισα το κιόσκι υποτίθεται τελειωμένο τα πήρα στο κρανίο.

Ποιος άνθρωπος με βροχή ή με αέρα και κρύο θα μπορούσε να σταθεί κάτω από αυτό το κιόσκι και δεν θα αρπάξει καμιά πούντα και περιπνευμονία που έλεγαν παλιά στα χωριά μας όταν κάποιος πέθαινε από πνευμονία από το κρύο! Φροντίστε να βάλετε τουλάχιστον κάποια τζάμια για να προφυλάξουν τους επιβάτες από τα καιρικά φαινόμενα! Δεν λέω ωραίο είναι αλλά μόνο για να το βλέπεις όχι για να σε προστατεύει από κρύο αέρα και βροχή!

Είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής όπως και ο δρόμος της οδού Χρήστου του αεροδρομίου!

Άλλη μεγάλη αμαρτία! Δεν θα το σχολιάσω οι πολίτες της Χίου καταλαβαίνουν τι θα ήθελα να γράψω! Αλλά δεν θέλω να ξύνω πληγές και να γίνομαι κακός! Γι ‘αυτό λέω μόνο ότι αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα !

Άντε τώρα η νέα δημοτική αρχή να βγάλει τα κάστανα απ’ την φωτιά. Κληρονομικό δίκαιο! Σταμάτη τ’ ακούς για σένα κτυπούν οι καμπάνες! Φροντίστε να διορθώσετε τα αδιόρθωτα! Θα περάσει ο χειμώνας θα έρθει άνοιξη και καλοκαίρι και στο τέλος θα το βλέπουμε έτσι με την δικαιολογία ότι θα πρέπει να γίνουν μελέτες! Εάν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν γίνεται! Καλή Χρονιά με Υγεία και Χαρά για όλους σας!

Χίος 4 Ιανουαρίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.