Μια θεσπέσια γεμάτη ζωντάνια Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον ΑΝΤ1 Αιγαίου και την Χιώτικη Διαφάνεια!


Με αυθορμητισμό και με συναισθήματα αλληλεγγύης και αγάπης χωρίς προκαταλήψεις και πολιτικές σκοπιμότητες και αντιπαλότητες με ζωντανή μουσική και εκλεκτούς πολίτες που ζουν και βιώνουν στην πανέμορφη Χίο μας επί ένα τρίωρο εγώ τουλάχιστον που παρέμεινα στις εγκαταστάσεις της Χιώτικης Διαφάνειας και του Αντένα Αιγαίου διασκεδάσαμε τραγουδήσαμε και χορέψαμε!

Με πλούσια τα ελέη του στο τεράστιο τραπέζι με ποτά κάθε είδους και τις διάφορες ποικιλίες γλυκών ξηρών καρπών και αλμυρών του δώσαμε και κατάλαβε!

Δεν θα αναφέρω ονόματα για να μην ξεχάσω κάποιον αλλά όπως μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις οι είκοσι τρείς γράφουν ένα πανέμορφο φωτορομάνζο!

Η εγκαρδιότητα κυριαρχούσε σ’ όλη την παρέα με τους προσκεκλημένους από του ραδιοφώνου άνευ προσωπικής προσκλήσεως να έρχονται και να φεύγουν αφού έπιναν και έτρωγαν τα σχετικά τους!

Αλλά πάνω απ’ όλα ήταν φυσικά το τραγούδι οι ευχές και ο σχολιασμός της επικαιρότητας!

Δεν θα αναφέρω άλλα οι φωτογραφίες τα λένε όλα, και επειδή δεν μασάω τα λόγια μου σας λέω επειδή δεν έχω τραβήξει φωτογραφία την αφεντομουτσουνάρα μου ίσως κάποιος να με έχει αποθανατίσει την ώρα που χόρεψα ένα ζεϊμπέκικο προς τιμή και μνήμη της Ιουλίας μου ασχέτως εάν με ενοχλούν τα γόνατα μου!

Εύχομαι σε όλους τις Ελληνίδες και Έλληνες απανταχού της οικουμένης Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος με αγάπη Υγεία και πάνω απ’ όλα ομοψυχία και αισιοδοξία!

Χίος 24 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 15 .35!

Καλό Απόγευμα!

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.