Με την οικεγένειά της η καλλονή από την Μυτιλήνη

Γιόρτασε την απελευθέρωσή της η 21χρονη καλλονή απο την Μυτιλήνη, η οποία είχε συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2017 να μεταφέρει 2,5 κιλά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ.

Με έξοδο σε εστιατόριο έχοντας δίπλα της τους γονείς της, τους δυο συνηγόρους της, και τους Έλληνες διπλωμάτες που υπηρετούν στο προξενείο της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, γιόρτασε το μοντέλο Ειρήνη Μελισσαροπούλου.

Ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου της επιφύλασσε μια έκπληξη, καθώς κάλεσε τον μικρό αδερφό της στο τηλέφωνο με τον οποίο είχε να μιλήσει πολλούς μήνες, σύμφωνα με το Star.

Τη χαρά και τη συγκίνησή του για την ομόφωνη αθώωση της 21χρονης εξέφρασε ο συνήγορος κ. Κεχαγιόγλου, δηλώνοντας πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που αισθάνεται ευτυχής επειδή διαψεύστηκε, και περιμένουν την ώρα να επιστρέψουν σε λίγες μέρες στην Ελλάδα.

«Εκφράζω τη χαρά και θα έλεγα τη συγκίνησή μου για την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης. Η άρτια προετοιμασία της υπεράσπισής της επί 17 μήνες και η άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους στο Χονγκ Κονγκ απέδωσαν τους καρπούς τους. Ήμουν ως γνωστόν επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα της δίκης λόγω της αυστηρότατης νομοθεσίας που ισχύει στην Κίνα για τις παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών» είπε μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο κ. Κεχαγιόγλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.