Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το γλέντι του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ»ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ»

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση προστέθηκε στο ενεργητικό του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΥΡΓΟΥΣΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ»,το Σάββατο βράδυ 15 Φεβρουαρίου! Μέλη αλλά και πολλοί φίλοι, του δραστήριου Συλλόγου, παρευρέθηκαν στον ετήσιο χορό του, δημιουργώντας μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα! Στην έναρξη της εκδήλωσης η πρόεδρος κα Μαρία Μπρη Παπαμακαρίου ,καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ειδικά την νεολαία που τίμησε την εκδήλωση και  τους κάλεσε να αναβιώσουν το έθιμο του «ΔΙΠΛΟΥ»!

΄Ετσι έπιασαν ένα τεράστιο διπλό…τραγουδώντας επαινετικά τραγούδια για το αγαπημένο τους χωριό και τα έθιμά του εντυπωσιάζοντας τους θεατές

 Ας τραγουδήσουμε παιδιά πάλι κι αυτό το βράδυ

Και με τα μάτια της ψυχής θάμεστε στο λιβάδι!……… 

(ένα από τα δίστιχα της Προέδρου)

Ακολούθησε γλέντι ,με τον κόσμο να χορεύει με πολύ κέφι μέχρι τα ξημερώματα!΄Ολοι διασκέδασαν και χόρεψαν με την ψυχή τους,με την  εξαιρετική ορχήστρα των ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗ (καταπληκτικοί όλοι τους,αϊδόνι η Στέλλα Δούκα)..  που ήρθε από την Χίο με έξοδα που κατέβαλλε ο κος Κώστας Λυμπουσάκης,που διασκέδασε μαζί με τους Πυργούσους και την οικογένειά του!  Η πρόεδρος τον ευχαρίστησε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,για την μεγάλη αυτή χορηγία και για την στήριξή του στις προσπάθεις του Συλλόγου!Ο Πυργούσης στιχουργός Νίκος Νικολαϊδης,έκανε πάλι την έκπληξή του στους Πυργούσους,με τον Μιχάλη  Λυαγούρη  που με τη ξεχωριστή φωνή και ερμηνεία του καθώς και  την Ευαγγελία Βάλβη συνέβαλαν τραγουδώντας να συνεχίσει αμείωτο το κέφι των Πυργούσων!Τον  ετήσιο χορό,τίμησαν με την παρουσία τους,ο Δήμαρχος  Χαιδαρίου κος Βαγγέλης Ντηνιακός και η δημοτική σύμβουλος κα Μέμη Κοντογιάννη, ο πρώην υπουργός  και βουλευτής  Μιχάλης Καχριμάκης,ο κος Απόστολος Ζέρμας εκπρόσωπος του Χιώτη Βουλευτή κου Νότη Μηταράκη κ.α Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στο γλέντι και μας τίμησαν με την παρουσία τους! Και του χρόνου με υγεία!

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.