Εσπερίδα οικονομικού περιεχομένου από την ΟΕΒΕ Χίου για την ενημέρωση των Επαγγελματιών του νησιού

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χίου, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα το απόγευμα Εσπερίδα Οικονομικού περιεχομένου, για την ενημέρωση των Επαγγελματιών του νησιού .Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς ο κύριος στόχος της εισήγησης ήταν η ορθή ενημέρωση των επαγγελματιών, για καθημερινά φορολογικά και εργασιακά θέματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Η ΟΕΒΕ Χίου σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εισηγητές- ομιλητές τον κ. Ίσαρη Δημήτριο , Πρόεδρο  του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά , τον κ. Παναγιώτη Μπαρούτη  Πρόεδρος  Ο.Ε.Ε  τμήματος Β. Αιγαίου, τον  Γιώργο  Κατουσέλλη  μέλος του  Δ.Σ.  Ο.Ε.Ε.  τμήματος   Βορ. Αιγαίου και τον Δημήτρη  Τσαμόπουλο  Πρόεδρο  της  Ένωσης Φοροτεχνικών  Ελεύθερων Επαγγελματιών Αττικής  και Σύμβουλος ΓΣΕΒΕΕ για Φορολογικά θέματα  για την παρουσία  τους , αλλά κυρίως  για την αμεσότητα που μετέδωσαν τις γνώσεις τους.  Βεβαίως , να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την  ανταπόκριση του στην πρόσκληση και δεσμευόμαστε να πραγματοποιήσουμε κι άλλες τέτοιου είδους χρηστικές εκδηλώσεις».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.