Με απόλυτη επιτυχία η εορταστική εκπομπή του Ρ/Σ «ΑΝΤ1 Αιγαίου»

του Κων/νου Κυδώνη

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι τελείωσε με απόλυτη επιτυχία και η γιορτή με την εορταστική εκπομπή του Ραδιοφωνικού Σταθμού «ΑΝΤ1 Αιγαίου», της έντυπης εφημερίδας «Χιώτικη Διαφάνεια» και της διαδικτυακής εφημερίδας www.diafaneia.eu. Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εορταστική εκπομπή του Ρ/Σ «ΑΝΤ1 Αιγαίου» στα γραφεία μας με εκλεκτούς καλεσμένους, πολιτικούς, φορείς του νησιού και απλούς πολίτες. Για ακόμη μια φορά θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά μας και την παρουσία τους. Όλοι οι παρευρισκόμενοι πέρασαν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 Αιγαίου, τα δικά τους μηνύματα και τις ευχές τους για αυτές τις Άγιες ημέρες.

Σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά! Ας ευχηθούμε η νέα χρονιά που θα έρθει σε λίγες ημέρες να είναι μια τυχερή χρονιά για όλους μας, με υγεία, ειρήνη και λύτρωση.
Λύτρωση των Ελλήνων από την κρίση στα οικονομικά και εθνικά θέματα που χρόνια τώρα, μας ταλαιπωρούν και δυστυχώς αν οι ηγέτες μας δεν υποστηρίξουν τα συμφέροντα της χώρας μας και των Ελλήνων θα ταλαιπωρηθούμε για πολλά χρόνια ακόμη. Σκεπτόμασταν εδώ και καιρό αν θα έπρεπε να κάνουμε αυτή την εορταστική εκπομπή. Το σκεπτόμασταν και το ξανασκεπτόμασταν λόγω της κρίσης. Διότι εμείς γιορτάσαμε ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, τη στιγμή που υπάρχουν Έλληνες που κοιμούνται στα υπόστεγα και στα παγκάκια, στο κρύο και στη βροχή. Αυτή η εορταστική εκπομπή αφιερώθηκε σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, στους αρρώστους που βρίσκονται στα νοσοκομεία, που περνάνε το δικό τους Γολγοθά, στους ηλικιωμένους που βρίσκονται μόνοι τους στα Γηροκομεία, στους φυλακισμένους, στους συγγενείς όλων αυτών.

Στους ναυτικούς μας, στα Σώματα Ασφαλείας, στις Ένοπλες Δυνάμεις μας που αυτές τις ημέρες ξαγρυπνούν για να κοιμόμαστε εμείς ήσυχοι και ασφαλείς, στους γιατρούς, στους νοσηλευτές και στο βοηθητικό προσωπικό του ΕΚΑΒ που αυτές τις γιορτινές ημέρες θα βρίσκονται στο πόστο τους για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους τους Έλληνες σε ώρα ανάγκης. Στη Μακεδονία μας!
Μέσα από αυτή την εκπομπή δόθηκαν χρήσιμες οδηγίες στους πολίτες για αυτές τις εορταστικές ημέρες. Τι πρέπει να προσέξουν για να μην πέσουν θύματα κλοπής, φεύγοντας από τα σπίτια τους. Τι μέτρα πρέπει να λάβουμε όλοι μας για να αποφύγουμε τις φωτιές από τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια και τα υπόλοιπα αντικείμενα που διακοσμούμε αυτές τις ημέρες λόγω των εορτών.
Σας ευχόμαστε ξανά καλές γιορτές, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τον γιο μου, Παντελή, τη Σταυρούλα, τη σύζυγό μου Μαρία, που όλοι μαζί βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η εορταστική εκδήλωση, τους μουσικούς μας, Φάνη και Πόπη Μερούση, τον Μπάμπη και τον  Μανώλη Μισυρλή.

Αναλυτικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω (τυχαία σειρά):
Τον εφημέριο του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, πάτερ Νικόλα Μακρή, τον εν αποστρατεία Αστυνομικό Διευθυντή και τη σύζυγό του, Στράτο Κουρασάνη, τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας Γιώργο Παπαδόπουλο, τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μιχάλα, τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Γιώργο Μπελέγρη, τον ασφαλιστή Μαρίνο Μπαχά, τον βουλευτή της ΝΔ, Νότη Μηταράκη, τον Δ/ντη της Χειρουργικής Κλινικής του Σκυλίτσειου Νοσοκομείου, Ευκλείδη Χάψα, τη Λιμενάρχη Ειρήνη Αργύρη, τον υποδιοικητή της Πυροσβεστικής, Καπελαρίδη Σταύρο, τον Αστυνομικό Δ/ντη, Γιώργο Κεβόπουλο, τον Διοικητή της Τροχαίας, Καλανδρόπουλο Παντελή, τον αντιπεριφερειάρχη Χίου, Στ. Κάρμαντζη, τον λυκειάρχη και πολιτευτή της Ν.Δ, Αιμιλιανό Ευαγγελινό, τον εν αποστρατεία υποναύαρχο και πολιτευτή,Σταύρο  Μιχαηλίδη, την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Αμανής, Βιβή Ποταμούση, το θεματικό αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Ξενάκη, τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ, Γιάννη Πίττα, τον Δήμαρχο Χίου, Μανώλη Βουρνού, τον ιατρό Ιωάννη Μαλαφή, την  πρόεδρο του ΑΡΤΙΟΝ, Βάσω Κριτάκη. Ακόμη να ευχαριστήσουμε όσους ήθελαν να παρευρισκόνται μαζί μας ζωντανά αλλά αντ’αυτου επικοινώνησαν τηλεφωνικά μαζί μας, τον εν αποστρατεία στρατηγό αρχηγό ΓΕΕΘΑ και μέχρι πρότινος πρόεδρος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ευρώπη, Μιχαήλ Κωσταράκο, την αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου, Ζαχαράκη Σοφία, τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη και τον πρόεδρο στο «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστα Γιαννόπολο.

Ακόμη, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της εκπομπής μας, διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί. Αυτοί είναι οι: Αθλητικός Σύλλογος Chios Karate Academy, Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σωματείο Μικρασιατική, Οινοποιείο Κτήμα Κεφάλα, Κατάστημα Συλλογή, Ιδιωτικό ΚΤΕΟ, τα καφεκοπτεία Ξενιά, Κουγιούλη και Μενδώνη, τα ζαχαροπλαστεία Candio, Amadier, Φοντάνα, Serano, Sweeties, Al’a crem, τις ποτοποιίες Στουπάκη, Τέττερη, Ψυχή και Κακίτση, τη ζυθοποιία Χίου, Μπύρα Χίου, την Άχνη και κανέλα, τα αρτοποιία Συρρή, Τσιπουρλή, Κλήμη και τις Αρτονοστιμιές του Στάθη Τομάζου, τις πιτσαρίες -οβελιστήρια, Pizza-Steki, Pizza Palace και Pita Masa, τους χυμούς Παπαλεωνίδα και Φρέσκοι Χυμοί Χίου –  Chios Fruits, το κατάστημα ειδών οικιακής χρήσεως, ΦΘΗΝΟΠΟΛΥ, γενικές μεταφορές Κων/νου Ατταλιώτη, χαρτοβιομηχανία Τουλίπα, και την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
Ασφαλώς να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, επώνυμους και ανώνυμους, γνωστούς και άγνωστούς, για τα μηνύματά σας, την ανταπόκρισή σας στην εορταστική αυτή εκπομπή που μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 Αιγαίου 105 FM. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.