Μεταθέσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής έτους 2020.

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΥΦΛΩΝ- ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ, ΚΕΣΥ και ΕΕΕΕΚ ήταν 182.  Το πλήθος των αιτήσεων που συμμετείχαν τελικά στην διαδικασία ανήλθαν σε 175 εκ των οποίων 12 για ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΥΦΛΩΝ- ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΗΚΟΩΝ και 163 για  ΣΜΕΑΕ, ΚΕΣΥ και ΕΕΕΕΚ. Τα ποσοστά των ικανοποιηθείσων αιτήσεων ανέρχονται σε 8,33 % (μια ικανοποιηθείσα αίτηση) και 73,01 % (119 ικανοποιηθείσες αιτήσεις) αντίστοιχα.

Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται στις νέες τους θέσεις για ανάληψη υπηρεσίας στις 21-6-2020. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2020. Μόνο οι μετατιθέμενοι από τα ΚΕΣΥ σε σχολικές μονάδες ή από Κ.Ε.Σ.Υ. σε Κ.Ε.Σ.Υ. παραμένουν στη θέση τους μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους και αναλαμβάνουν υπηρεσία στη νέα τους θέση με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους.

Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές Σχολικών Μονάδων, οι Διευθυντές Διευθύνσεων και οι Σχολικοί Σύμβουλοι αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.

Oι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν ικανοποιήθηκε, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι υπολείπονται των μονάδων μετάθεσης αυτών που μετατίθενται.

Το  έγγραφο σε μορφή pdf 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.