Μετά τον χαμό στον ναό της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα και τον ανεγκέφαλο παπά….. Να μας παίζει τον παπά…Να κλείσουν όλοι οι ναοί της Ελλάδας και να λειτουργεί μόνο η Μητρόπολη Αθηνών με απ’ευθείας μετάδοση από όλα τα ΜΜΕ ….

Δεν είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι αυτού του τόπου πάνω από το 95% να είμαστε σε Καραντίνα και ένας παπάς να Μας παίζει τόν παπά! Έλεος κ.κ. Αρχιερείς Γραμματείς και Φαρισαίοι ή θα πειθαρχήσετε όλοι σας ή θα σας πάρει και θα σας σηκώσει! Διχάζετε τον Ελληνικό λαό και τους Χριστιανούς με τις παλινωδίες και τις ανεγκέφαλες ενέργειες ορισμένων παπάδων και Δεσποτάδων…… που δεν καταλαβαίνουν την κρισιμότητα της κατάστασης και των θανάτων που μπορούν να προκαλέσουν! Μα είναι δυνατόν μετά τον εγκλεισμό όλων των Ελλήνων Χριστιανών και μη…. για όσους διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα ένας ή περισσότεροι παπάδες και Δεσποτάδες να μας σφυρίζετε αδιάφορα και να κάνετε του κεφαλιού σας εις βάρος της υγείας μας! Όταν πεθαίνουν από την πανδημία άνθρωποι που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα ποιος θα έχει το κρίμα και την αμαρτία; Και επειδή μερικοί ξεροκέφαλοι παπάδες και Δεσποτάδες προσκαλούν για κοινωνία και αντίδωρο στην Εκκλησία και δημιουργείται συνωστισμός από γριούλες και γεροντάκια με αποτέλεσμα να μεταδίδεται ο Κορωνοϊός όπως έγινε με τους Αγίους τόπους… γιατί απ’εκεί μας ήρθε το φρούτο….μην βλέπετε που όλοι μας αποφεύγουμε να το γράψουμε και να το φωνάξουμε επειδή είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι και πιστεύουνε στο Χριστό και την Παναγία…… γιατί η μεγάλη αιτία και η μετάδοση του ιού της πανδημίας του Κορωνοϊού ξεκίνησε απ’αυτούς που ήρθαν από τους Αγίους τόπους! Τολμώ και το γράφω και το διαλαλαλώ χωρίς φόβο και πάθος!

Πιστεύω μετά τα σημερινά επεισόδια στην Πάτρα με τον εφημέριο της Αγίας Τριάδας να προσκαλεί τους πιστούς για θεία κοινωνία και αντίδωρο και να γίνεται συνωστισμός και με επέμβαση της αστυνομίας να κόβει πρόστιμα…. η Κυβέρνηση και η υπεύθυνη επιστημονική κοινότητα ασχέτως της ψαλτικής να πάρουν αυστηρά μέτρα και να σφραγίσουν τις εκκλησίες και να μεταδίδεται η λειτουργία από την Μητρόπολη Αθηνών από τα ΜΜΕ! Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να ησυχάσει και ηρεμήσει η πλειοψηφία των πολιτών! Δεν με ενοχλεί εάν με αφορίσουν οι Δεσποτάδες και οι παπάδες……θα τους αφορίσω και εγώ με τον δικό μου τρόπο ακολουθώντας τα λόγια του Χριστού! …..Αγαπάτε Αλλήλους!

Καλό απόγευμα και καλή φώτιση!

Χίος, 5 Απριλίου 2020

Λευτέρης Πυκνής

Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.