Μεγάλη επιτυχία του Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσων

Με επικεφαλή τον Γιάννη Αργυράκη η εξιχνίαση της τραγικής υπόθεσης της Ελένης Τοπαλούδη

 

Είναι γεγονός ότι η δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας από την Ρόδο συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Για την εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο βοήθησε σε πολύ μεγάλο βαθμό, το Λιμενικό Σώμα. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνες νέα συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν στο φως για την άγρια δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη. Οι αξιωματικοί του Λιμενικού περιέγραψαν το χρονικό του εγκλήματος αλλά και τις κινήσεις των δραστών, τόσο πριν όσο και μετά τη δολοφονία.
Σε αυτό το σημείο δεν γίνεται να μην αποδοθούν συγχαρητήρια σε όλους τους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος για τις ενέργειές τους στην ταχύτατη και με επιτυχία, διαλεύκανση της τραγικής υπόθεσης στη Ρόδο.

Το Λιμενικό Σώμα έχει άξια και έμπειρα στελέχη που κατάφεραν να ανταποκριθούν και σε αυτή τη δύσκολη υπόθεση. Ένας από αυτούς είναι και ο συμπατριώτης μας Γιάννης Αργυράκης, πρώην Λιμενάρχης Χίου, που συνεχίζει την επιτυχή υπηρεσία του στο Λιμενικό Σώμα, στη θέση του Περιφερειακού Διοικητή στην 8η Περιφερειακή Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος με έδρα τη Ρόδο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.