Ματθ. Φαφαλιός: “Φεύγω έχοντας τη συνείδησή μου καθαρή”

Η αποχαιρετιστήρια επιστολή Αντιδημάρχου κ. Ματθαίου Φαφαλιού.

«Έπειτα από μια πενταετία η θητεία μου σαν Αντιδήμαρχος Ομηρούπολης, Καρδαμύλων και Βόρειας Χίου έφθασε στο τέλος της.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να προσφέρω, ό,τι καλύτερο μπορούσα στον τόπο μου και στους δημότες μου.

Δούλεψα με πάθος με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Φεύγω αφήνοντας τη συνείδησή μου καθαρή και ελπίζοντας πως αποδείχθηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξε ο κόσμος.

Ολοκληρώθηκαν έργα που εκκρεμούσαν χρόνια, ενώ εντάχθηκαν πολλά νέα και σημαντικά έργα σε προγράμματα που τρέχουν.

Ρυθμίστηκαν πολλά μικροπροβλήματα που δυσκόλευαν την καθημερινότητά μας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους υπαλλήλους του Δήμου που συνεργάστηκαν μαζί μου σε όλη τη διαδρομή και φέραμε εις πέρας και τα εύκολα και τα δύσκολα, όλους τους Προέδρους των χωριών για τον κοινό αγώνα που δώσαμε, τους συναδέλφους μου για τη συνεργασία και τη σύμπνοια που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Μανώλη Βουρνού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και μου ανέθεσε εξαρχής την αντιδημαρχία. Ήταν τιμή μου να συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο σαν τον Μανώλη. Έντιμο, ειλικρινή, με όραμα, ελπίδα και όρεξη για δουλειά. Η ηθική και η αξιοπρέπειά του δεν τον άφησαν ποτέ να ρουσφετολογήσει, ούτε να αδικήσει.

Τέλος, ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υπομονή και τη συμπαράσταση.

Εύχομαι η νέα Δημοτική Αρχή να συνεχίσει το έργο της Πρωτοβουλίας και να μπορέσει να κάνει περισσότερα για το νησί μας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.