Μάρκος Σκούφαλος| Οι προβοκάτσιες δεν περνάνε

Καταδικάζω απερίφραστα την προβοκατόρικη ενέργεια αναγραφής υβριστικών συνθημάτων στον τοίχο της μητρόπολης, τα οποία μάλιστα δείχνοντας περίτρανα την προβοκάτσια, εμπλέκουν και τα τιμημένα με το αίμα του λαού μας ονόματα των ΕΑΜ και ΕΛΑΣ που τσάκισαν το φασισμό στο φως της μέρας και όχι με κουκούλες.

Τόσο ως Λαϊκή Συσπείρωση, όσο και ως ΚΚΕ, είμαστε ξεκάθαρα απέναντι στις κατά καιρούς εθνικιστικές κορόνες και πράξεις του μητροπολίτη που ρίχνουν λάδι στη φωτιά τους εθνικιστικού φασιστικού μίσους με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς των Βαλκανίων . Αυτού του είδους οι δηλώσεις και πράξεις, αποκρύπτουν τα δολοφονικά ιμπεριαλιστικά σχέδια του ΝΑ ΤΟ και της ΕΕ, που για χάρη τους η κυβέρνηση του ΣΎΡΙΖΑ με τους διάφορους πρόθυμους των Σκοπίων και της Ελλάδας σφάζονται στην ποδιά τους.

Αυτά τα κεφαλαιώδη ζητήματα, για τα οποία όλα τα αστικά κόμματα κάνουν την πάπια, τα αναδεικνύουμε με παρρησία και ονοματεπώνυμο. Αλλού λοιπόν τις προβοκάτσιες· δεν πρόκειται να περάσουν.

ΜΑΡΚΟΣ ΣΚΟΥΦΑΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΙΟΥ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.