Λ. Πυκνής: Νότη σπάσε μόνος σου τα αυγά και κάνε την ομελέτα γιατί οι αιρετοί σφυρίζουν αδιάφορα….

Άστα κάτω που τα πας; Αν δεν βρέξεις κώλο ψάρι δεν τρως! Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη και τράβα κορδέλα. Αυτά τα λόγια γράφουν οι παροιμίες του τόπου μας! Και είναι ο αδιάψευστος κριτής! Τι τα θες τι τα γυρεύεις μόνος σου θα τραβήξεις το κουπί! Να είσαι όμως βέβαιος ότι η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και σε αναβρασμό με την παλινωδία όλων των αιρετών που σφυρίζουν αδιάφορα και βγάζουν την ουρά έξω από τα σκέλια! Στο τέλος θα κτυπήσει μπούμερανγκ και θα τους πάρει και θα τους σηκώσει το μένος και η κατακραυγή του κόσμου! Καθημερινά περπατώντας βλέπω και ακούω όλες τις απόψεις και τα παράπονα των πολιτών για την αδιαφορία και την ανευθυνότητα όλων των αιρετών και πρό παντός τών κυβερνητικών πού άγονται και φέρονται από όλους τους Αριστερόστροφους κουλτουριαρηδες πολιτικάντηδες συνδικαλιστές! Το να μην τολμάνε και συνεχώς να αλλάζουν απόψεις και ιδέες για να μην χαλάσουν το χατίρι του τάδε ή του δείνα και να παρασύρονται σε αδιέξοδους ατραπούς είναι ότι χειρότερο για την μελλοντική τους πολιτική διαδρομή!
Ο κόσμος που δεν ακούγεται είναι οι φυλήσυχοι νοικοκυραίοι που πάντοτε δίνουν το τελικό αποτέλεσμα στην κάλπη! Είναι η πραγματική πλειοψηφία των πολιτών! Τώρα το να λένε την μια αυγά και την άλλη καλάθια είναι αλλωνού παπά ευαγγέλιο! Ο κόμπος έφτασε στο Κτένι περιμένουμε να δούμε τις μπουλντόζες να ισοπεδώνουν τους βράχους τα λαγκάδια και τα βουνά! Αν το ξεις πελέκα το!
Βάλτε μπροστά τις μηχανές να τελειώσει αυτή η μεγάλη ιστορία και να απαλλαγούμε από τον βραχνά που μας πνίγει καθημερινά! Μην φοβάσαι δεν υπάρχει αρνητικό πολιτικό κόστος! Απλώς όλοι οι βολεμένοι αντιδρούν γιατί έχουν συμφέροντα οικονομικά ίσως και πολιτικά οφέλη από την αναμπουμπούλα ! Άλλωστε αυτό αποδεικνύεται ότι επιδιώκουν! Γι’αυτό σου λέω προχώρα! εγώ από το 2015 μιλώ και γράφω για κλειστά κέντρα κράτησης παράνομων αλλοδαπών γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει διαχείριση του ασύλου και του ξεκαθαρίσματος των χιλιάδων Ισλαμιστών λαθρομεταναστών εισβολέων ! Εύχομαι γρήγορα να ξεκινήσει ή υλοποίηση του έργου!
Καλό απόγευμα!
Χίος 10 Φεβρουαρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιωτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.